Miércoles, 1 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.235 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.600
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de febrero de 2010
Clic en la foto para ampliar

Per als entusiastes de la novel•la negra i criminal, Els amants, de John Connolly, combina un amor tan perillós com colpidor amb el misteri al qual ha d’enfrontar-se Charlie Parker
Ver imágenes de esta noticia
1

 Edicions Bromera
Un llibre per al foment de la lectura
Els amants, de John Connolly

Regala una història d’amor per Sant Valentí
Ja has preparat el regal per al teu enamorat o enamorada?


Els amants

L’obra

Charlie Parker ha tornat. Desposseït de la credencial d’investigador privat, i vigilat per la policia, Parker treballa en un bar de Portland, conservant la feina i sense ficar-se en problemes.

Però a la rebotiga treballa en el cas més personal de la seua carrera: una investigació que busseja en els seus orígens i les circumstàncies que envolten la mort de son pare, William Parker, policia de la Comissaria Nou, al Lower East Side de Nova York. Aquesta investigació revelarà una vida plena de mentides, marcada per la pèrdua de la mare i la traïció del pare, per secrets guardats i lleialtats en perill. Però altres forces entraran en joc, amagades entre les ombres. Dues figures, un home i una dona, tindran un únic propòsit: posar fi a l’existència de Parker.

 

L’autor

John Connolly (Dublín, 1968) va iniciar la seua carrera literaria amb Every Dead Thing, amb el qual guanyà el premi Shamus, convertint-se en el primer no nord-americà a rebre aquest guardó. Amb aquesta obra encetà la sèrie del detectiu Charlie Parker, que compta amb nombrosíssims segui-dors arreu del món. La col·lecció «L’Eclèctica» recull també Els turmentats, la primera obra de Connolly en la nostra llengua, i Els homes de la dalla, l’anterior lliurament de Charlie Parker abans d’Els amants.

 

Destaquem

- «El best-seller John Connolly uneix magistralment, una vegada més, un argument provinent de la tradició hardboiled (amb detectius cínics i manipuladors, si cal) amb elements sobrenaturals (...). Els colps d’efecte, a més de l’ús efectiu d’una prosa evocadora, fan versemblant aquest univers alternatiu.»

Publishers Weekly.

- Coincidint amb el llançament del llibre, John Connolly participarà en la BCNegra 2010.

- Web de l’autor: www.johnconnollybooks.com.

- Publicació simultània en castellà en Tusquets.

 

Fitxa tècnica

Autor: John Connolly

Traducció: Eduard Castanyo

Col·lecció: «L’Eclèctica»

Número: 178

Pàgines: 312

Format: 15 x 23,5 cm

ISBN: 978-84-9824-641-4

Preu: 20 €

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal