Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de febrero de 2010
Clic en la foto para ampliar

El Museu de la Innocència és una història d’amor extraordinària amb tota la màgia i l’encís d’Istanbul, així com l’estil del Nobel Orhan Pamuk
Ver imágenes de esta noticia
1

 Edicions Bromera
Un llibre per al foment de la lectura
El Museu de la Innocència
del Nobel Orhan Pamuk

Regala una història d’amor per Sant Valentí
Ja has preparat el regal per al teu enamorat o enamorada?


El Museu de la Innocència

 

L’obra

La passió de Kemal, un jove de família rica d’Istanbul, per Füsun, una parenta llunyana de procedència més modesta, el porta a col·leccionar objectes de la seua estimada. A través d’ells, narra la història d’aquest amor que marcarà per sempre la seua vida. L’escriptor turc realitza així una crítica plena de tendresa de l’experiència amorosa com una possessió, i reivindica la força de les dones per a acabar amb al seu paper d’objectes.

La impressionant recreació de l’Istanbul dels 70, des dels barris burgesos al món del cinema, de les vil·les d’estiueig a la vora del Bòsfor als barris populars fa de la novel·la un magnífic escenari de les contradiccions entre el primer i el tercer món dins d’un mateix país.

 

L’autor

Orhan Pamuk (Istanbul, 1952) és, des dels seus inicis, l’exponent més important de la nova literatura turca, i les seues obres han sigut traduïdes a una quarantena d’idiomes i publicades en més de cent països. El 2006 va rebre el Premi Nobel de Literatura. A més, ha obtingut guardons com el Grinzane Cavour a Itàlia, l’Internacional IMPAC de Dublín o el de la Pau dels llibreters alemanys.

 

Destaquem

- Aquesta és la primera novel·la que publica Pamuk després de rebre el Premi Nobel de Literatura.

- Publicació simultània en castellà en Mondadori.

- Més enllà de la fascinant i inoblidable història d’amor, el lector gaudirà també dels detalls sobre la història social i cultural de Turquia durant les últimes dècades, així com del rerefons de les belleses de la ciutat natal de l’autor, Istanbul.

- Pamuk ha publicat també en Bromera, amb una acollida immillorable, Istanbul, ciutat i records; El castell blanc; Em dic Vermell i Altres colors.

 

Fitxa tècnica

Autor: Orhan Pamuk

Traductor: Ramon Monton

Col·lecció: «L’Eclèctica»

Número: 172

Pàgines: 520

Format: 15 x 23,5 cm

ISBN: 978-84-9824-423-6

Preu: 23,90 €

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

José Antonio - 11/02/2010
La verdad es que me parece muy interesante la temática de este libro.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal