Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els gerents de Family Cash s'han reunit amb el responsable de Gestió Urbanística de l'Ajuntament d'Alzira

El proper mes de febrer es començarà previsiblement amb l'arreplegada de currículums per tal de començar la selecció del personal


 

.-000025

El responsable de Gestió Urbanística en l'Ajuntament d'Alzira, el regidor Fernando Pascual, ha mantingut una reunió amb els gerents de l'empresa valenciana Family Cash.

Esta empresa ha elegit Alzira per a obrir un nou hipermercat; actualment hi ha cinc establiments en funcionament en altres localitats valencianes i que donen faena a més de quatre-cents treballadors.

La ubicació escollida és un solar de 14.000 metres quadrats, enfront d'Avidesa. Sis mil metres correspondran a la nau, dels quals dos mil cinc-cents correspondran a la sala de venda i la resta, per a magatzem i zona de serveis.

Fernando Pascual, en nom del govern municipal, ha agraït als responsables de l'empresa l'elecció de la nostra ciutat per a implantar-se i fer una important inversió que donarà treball a més de cent persones, directament i indirectament.

Està previst que en els primers mesos de 2017 comencen les obres amb l'objectiu d'inaugurar l'hipermercat abans que finalitze el proper any.

En la reunió s'ha assumit el compromís de realitzar la selecció del personal per a la nova superfície de vendes a través d'IDEA, ja que és una entitat col•laboradora del SERVEF.  El proper mes de febrer es començarà previsiblement amb l'arreplegada de currículums per tal de començar la selecció del personal.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

               
 .-000003                                                                     .-000004 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleoEmpresas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 22/11/2016
Vaja, sembla que els responsables d'aquesta empresa no deuen d'oir les omilies delirants de Carlos Yago i el seu fidel escuder el nom del qual mai no me'n recorde, perqué si els oiren, al Batman i al Robin del cau de raboses, abans se n'haveren anat a muntar el seu establiment comercial allà on brama la tonyina que no en aquesta entrada de l'avern tributari via IBIU... Encara que, ben mirat, també hi ha la possibilitat de que se'ls hagen escoltat, al Batman i al Robin, i no els hagen fet ni punyeter cas perque algun estudi de mercat els haja evidenciat que Alzira pot actuar de pol d'atracció comarcal.
Ale Carlos i l'latre que mai no me'n recorde com li diuen: "ajo y agua" i a "cacala" com diu aquell.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal