Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S'inicia la primera fase de replantació d'arbres a Alzira amb 250 nous exemplars

Este pla també afecta a totes les escoles de la ciutat on es plantaran els més de 70 arbres que al llarg dels anys han anat desapareixent


 

.-000452

Per a començar a tindre una Alzira més verda cal preservar i mantindre el que ja tenim, per això s'ha iniciat la primera fase de replantació d'arbres en els escocells buits de la ciutat.

Un total de 250 exemplars estan plantant-se en esta primera fase, que tindrà una continuïtat fins que els més de 400 escocells sense arbres estiguen ocupats per alguna de les espècies arbòries més utilitzades o recomanades per a arbratge urbà en funció de l'amplària de la vorera, cost de manteniment de poda de l'arbre, afeccions urbanes etc.

Per a portar avant esta replantació abans s'ha realitzat un estudi de camp i geo-localització per tal de determinar els escocells buits, així com les espècies més idònies per a cada espai urbà.  

"Davant la passivitat dels últims anys, en els quals s'ha deixat morir arbres sense que després es tinguera la precaució de plantar-ne de nous, este equip de govern té com a objectiu la cura i el manteniment de les nostres zones verdes dins dels casc urbà", segons ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics.  

Després d'esta primera fase de replantació, que finalitzarà este divendres 16 de desembre, es continuarà al llarg del 2017 amb la reposició d'arbres a Alzira.

Este pla també afecta a totes les escoles de la ciutat on es plantaran els més de 70 arbres que al llarg dels anys han anat desapareixent.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

               
 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal