Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 11 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els projectes subvencionats per la Diputació de València deixen més de milió i mig d'euros a Alzira

Junt a noranta-cinc llocs de treball per mitjà del programa d'Inversions Financerament Sostenibles


 

 .-000444

L'Ajuntament d'Alzira ha conclòs tots els projectes subvencionats per la Diputació de València per mitja del programa d'Inversions Financerament Sostenibles, IFS, corresponent a l'any 2016.

La quantitat invertida ascendix a prop de 1.569.000 euros que han servit per al condicionament acústic de les aules a la Casa de la Cultura; els lavabos del recinte firal; la rehabilitació del Palau de Cassasús, del magatzem de Cucó, de la il•luminació de la zona del passeig fluvial, il•luminació del pavelló Pérez Puig, i del centre de transformació de la partida Nòria.

També s'ha procedit a l'adaptació de les voreres dels carrer Josep Maria Llopico, Albuixarres, Nord i Felip II.

Consolidació de la infraestructura de la xarxa; restauració de l'edifici taller de la plaça Morera; aula d'informàtica i multiús d'IDEA; l'adequació del parc Pere Crespí, així com la del parc de l'Alquenència, a més de procedir al seu tancament; el condicionament de les pistes forestals de la Murta i la Casella, i també del parc en la partida de Sant Bernat; adequació de la casona de la Murta i de l'entorn de la casa de Bono; remodelació dels seients de l'auditori de la Casa de la Cultura; finalització de la restauració de l'edifici de la Parrilla; reparació de camins rurals i façana de la caserna de la Guardia Civil.

Per últim assenyalar que la inversió de la Diputació també s'ha destinat per a l'adquisició de software per a la Policia Local; la millora en la dotació d'ordinadors per a l'atenció al públic; i equipament informàtic per al Centre de Participació Ciutadana.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha fet un balanç totalment positiu de totes i cadascuna de les obres executades, agraint a la Diputació el seu suport econòmic que ha possibilitat poder dur-ho endavant.

El regidor també ha posat en valor la contractació de noranta-cinc veïnes i veïns d'Alzira per a fer realitat estes millores, i que han suposat un total de prop de quaranta-tres mil hores de treball.

Des de el consistori continuem oberts a seguir millorant infraestructures urbanes i rurals, així com els edificis del nostre patrimoni.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 

               
 .-000070                                               .-000130
               
.-000113                                                                   .-000366

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 12/01/2017
Creo que si repasan los números que ellos mismos han dado, reconoceran su propio fracaso y su mala gestión de los más de treinta euros por habitante que la Diputación puso en mano de los ayuntamientos valencianos como plan de choque para paliar el paro.
-Con ese millón y medio de euros solo han creado 25 puestos de trabajo durante un año, lo que demuestra el despilfarro público y la mala gestión.
-La mayor parte de ese dinero ha ido a parar a manos de empresas foráneas.
-Ha quedado demostrado que las pocas obras que el Ayuntamiento ejecutó de forma directa tuvieron mayor inversión en mano de obra local y mayor rentabilidad social.
Una verdadera lástima que estas prácticas las realicen con nuestros impuestos, esperemos que aprendan de sus muchos errores y que les haya servido para algo este fracaso que nos quieren vender como ´exito.
saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal