Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira sectoritzarà la xarxa d'aigua potable per a controlar les actuals elevades fugues d'aigua

El treballs de revisió i millora consistirien en ampliar el número de sectors, per tindre un major control de la xarxa i substituir les canalitzacions de fibrociment que encara queden


 

 .-000079

El director general de l'Aigua, Manolo Aldeguer, ha rebut al seu despatx de la Conselleria al regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics d'Alzira, Fernando Pascual.

El regidor ha demanat l'ajuda al director general per tal de que la xarxa d'aigua potable d'Alzira puga ser objecte d'una completa revisió, per tal de mitigar les fugues d'aigua, "Que en l'actualitat són prou elevades, fruit del poc interés mostrat per l'anterior equip de govern que ens ha dut a estar actualment en una situació complicada que cal esmentar", ha declarat el regidor de Serveis Públics.

El treballs de revisió i millora consistirien en ampliar el número de sectors, per tal de tindre un major control de la xarxa, així com retirar i substituir les canalitzacions de fibrociment que encara queden en alguns sectors d'Alzira. Controlar les pèrdues d'aigua passa per la col•locació d'un caudalímetre en cada sector, per tal de procedir a l'estudi dels mateixos.

El director general va qualificar la proposta del regidor com de "Bona política, perquè amb iniciatives com esta, d'eliminació de pèrdues d'aigua en els municipis, és com s'aconseguix una millor rendibilitat de la xarxa".

Per tant el finançament per a l'optimització de l'aigua potable és un del compromisos del director general de l'Aigua adquirits després de la reunió amb Fernando Pascual. 

Per altra banda de la reunió ha eixit un altre compromís de col•laboració. Cal destacar l'interés mostrat pel director general per tal d'executar les obres del camí de l'Arena, el que suposaria acabar amb el tema d'inundacions en zones vulnerables a patir-les de la nostra ciutat.

"Si tot transcorre en els terminis marcats, després de l'estiu podrien haver-se iniciat les obres, ja que l'Ajuntament d'Alzira ha realitzat tots els tràmits, previs i pertinents, per poder escometre esta obra", ha manifestat Fernando Pascual, després de la reunió amb Aldeguer.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 


.-000373

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal