Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Junta de Personal del Departament de Salut Pública de la Ribera es reuneix amb la Conselleria per preparar la transició

"Denunciem la campanya publicitària i deslleial que està fent Ribera Salud en les cites de les consultes que s’entreguen als pacients i en els taulons d’anuncis i parets de l’Hospital de La Ribera"


 

 

Després de la reunió mantinguda per esta Junta de Personal el dia 8 de Març amb responsables de la Conselleria de Sanitat, vos traslladen les conclusions de la mateixa:

Els interlocutors de la Conselleria ens demanen disculpes per la tardança en la convocatòria de la reunió, que ha sigut deguda a la tardança en la negociació del Pla d’Ordenació de RRHH de la Conselleria de Sanitat, que va a regular totes les circumstàncies particulars de: Antiga Fe de Campanar, Ressonàncies Magnètiques, Departament de La Ribera...

Que ninguna de les informacions sobre la reversió que han aparegut en premsa han eixit de la Conselleria de Sanitat, que tenen clar quin va a ser el procediment de la finalització del contracte de la Concessió Administrativa i que entre finals de Març o principi d’Abril començaran les reunions de les Taules Tècniques per abordar la negociació del personal que treballa al Departament de La Ribera, que és la part més complexa.

Que volen respectar al màxim les fases del procés i que la comunicació de la fórmula elegida serà dins de l’àmbit institucional, reunides totes les parts implicades: Administració i Personal, tant estatutari com laboral.

Que nosaltres considerem un poc decepcionant la reunió ja que esperàvem que ens donara més informació, però que de totes formes esperem poder participar activament i amb propostes en les Taules Tècniques que es creen.

Nosaltres denunciem la campanya publicitària i deslleial que està fent Ribera Salud en les cites de les consultes que s’entreguen als pacients i en els taulons d’anuncis i parets de l’Hospital de La Ribera.  Els representants de la Conselleria de Sanitat ens informen que l’Alta Inspecció té obert un Expedient i que pròximament es resoldrà. L’Administració considera que estan realitzant una campanya de desacreditació de lo públic, de LO NOSTRE.

Que l'informe del Síndic de Comptes que Ribera Salud està utilitzant per a la campanya de autobombo, és un informe sobre l’Hospital de Manises i que encara és un esborrany pendent de les al•legacions, NO ÉS UN INFORME DEFINITIU.

També els demanem que recolzen la Unitat del Comissionat amb personal Facultatiu per a que valore l’Atenció Sanitària  a la ciutadania i les condicions en les que es realitza. Està bé que es fiscalitzen els comptes però també és important la QUALITAT ASSISTENCIAL.

Ens informen que en els últims mesos han augmentat les Inspeccions als centres en un 200% i que estan augmentant les plantilles tot lo que la legalitat els deixa.

Tornen a informar que la finalització del contracte amb Ribera Salud és definitiva, que es van a MANTENIR TOTS ELS SERVEIS I A TOT EL PERSONAL. Que el traspàs de la gestió del departament de La Ribera es va a fer amb tota normalitat i que el que van a fer és RECUPERAR UN SERVEI PÚBLIC QUE MAI HAURIA D’HAVER EIXIT DE LA GESTIÓ DIRECTA PÚBLICA.

Que les Concessions Administratives sempre són més cares que la gestió directa, perquè a la càpita que es paga cal afegir les despeses del control: Unitat del Comissionat, Alta inspecció, Inspectors... i que no hi ha capacitat de verificació total de la informació i que el seu objectiu és DEFENDRE ELS INTERESSOS DE LA POBLACIÓ.

Junta de Personal Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Departament  de Salut de la Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
.-000271                                                         .-000132 
               
 .-000166                                                             .-000151




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Joan V - 16/03/2017
Corred, corred, que el tiempo vuela. Pasando por encima de los intereses y las opiniones de los usuarios del Hospital de la Ribera.
Corred, corred, antes de que los que pagan el Hospital con sus impuestos se movilicen.
Corred, corred, para dar curso a una ideología rancia, y a intereses de partido y personales.
Corred, porque si se consuma esta cacicada, no tendréis oportunidad de gobernar en otras elecciones.
Corred, porque no vais a garantizar las prestaciones del Hospital, ni los actuales puestos de trabajo. Aunque si los de los liberados sindicales que forman la Junta de Personal.
Aunque, por mucho que corráis,nuestra memoria será mas larga que vuestro fanatismo y vuestros intereses
viejo - 16/03/2017
"Que os encontráis un poco decepcionados porque esperabais que os diera algo de información la consellería" parrafo 5ª. Es sinónimo de que no os han hecho ni puto caso y que dentro de un mes ya hablaremos.
Eso que era el motivo esencial de la reunión no lo ponéis en mayúsculas. ¿OS DA VERGÜENZA?
Amparo - 16/03/2017
Srs. opinadores, siempre lo mismo, bla, bla, bla, bla, bla. Están Uds. más solos que la una, como se suele decir, defendiendo los intereses económicos de la empresa y de los médicos que pueden perder su chollo. Una servidora tiene ganas de verlos recogiendo firmas por la calle a ver cuantas multitudes organizan. Eso si, sigan deformando la realidad de las cosas que pasan, que eso si lo saben hacer muy bien. Seguro que entre el PP y la empresa les tienen bien arreglados o hay comprometidas soluciones personales, porque si no, tiene dificil explicación su actitud tan beligerante, pero allá Uds. sigan dandose a conocer haciendo el ridiculo. Gracias anticipadas por los piropos que me van a dedicar.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal