Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.900 Fotografías: 108.887 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El govern d'Alzira escolta al veïnat i inicia les millores a la plaça d'Ana Sanchis

"Des de l'Associació d'Ana Sanchis s'havia convertit en una urgència el fet de millorar l'estètica de l'emblemàtica plaça de la barriada"


 

 .-000437

L'Associació de Veïns d'Ana Sanchis des de fa un temps reivindica una millora de la plaça de la barriada.

Aplegada l'hora de fer realitat eixa millora ja han començat les tasques de condicionament les quals van a consistir en la realització d'una tanca en la part que recau al carrer Arts Gràfiques, així com en condicionar la zona de jardí, passant per l'eliminació dels arbres podrits que van a ser substituïts per nous.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, ha estat visitant la zona junt al president de l'associació i diversos veïns per tal de supervisar les tasques de millora, "Des de l'Associació d'Ana Sanchis s'havia convertit en una urgència el fet de millorar l'estètica de l'emblemàtica plaça de la barriada, per això arribat el moment anem a realitzar totes les tasques possibles per canviar l'aspecte actual de la plaça fent realitat la demanda veïnal".

Una vegada finalitzades les tasques de millora, esta zona d'Alzira comptarà amb un aspecte acord als temps actuals. "Una de les pretensions del l'equip de govern és la de escoltar a totes i tots i en la mesura de les possibilitats anar fent realitat tot allò on es puga aplegar", ha remarcat el regidor.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
             .-000130                                                                                 .-000144                    

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

vecina - 29/03/2017
Sr. Pascual, creo que a mi no me escucha. Vengo repitiendo incansablemente que faltan arboles en la Avda. Joanot Martorell, frente a la tienda venta de motocicletas V. Ferrer. ¿Podría ser que sobrase alguno de la Plaza Anna Sanchís y los plantasen por allí? la mía también es una reivindicación de hace tiempo.
Espero que pueda leer este comentario.
ciudadan - 29/03/2017
Vecina, para el Sr. Pascual existen vecinos de 1ª, 2ª y 3ª categoría. Para otros ni siquiera existimos, excepto cuando nos toca pagar impuestos......
Pepe - 29/03/2017
Vecina, quantes voltes en 12 anys ho has reclamat al govern PP? Els veïns d'Ana Sanchis li ho havien reclamat insistentment durant any i mig i ha arribat el dia. Mentres, s'ha estat actuant en molts altres llocs. No estaria tan bé Alzira quan tant es reclama que es faça tot ja (i a mi primer i que els altres es fastidien)...
Vecina - 30/03/2017
He reclamat cada volta que ha fet falta. Sense tindre en comte el color que ens governa. Sabut.
Remigio - 31/03/2017
Tot el que sigui millorar en sembla bé sigui qual sigui el color polític.Fa falta molts més arbres en tot Alzira pero poc a poc potser aixó millori.
Yooooooo - 02/04/2017
Ara la plaça pareix un desert. Han podat toooots els arbres que hi habien, deixant sols unes pobres rames. Per a fer aixo, haber-los llevat del tot. Una plaça que hi habia amb ombra i en la que es podia estar tranquilament......com la han deixat, quinq vergonya de plaça.
Estic d'acord en tallar les rames perilloses o podrides, pero crec que se han pasat. Per lo demes, no he vist cap de millora més.
Ciudadan - 02/04/2017
Yoooooo, cuanta razón!!!!!. La plaza está igual que antes pero con los árboles pelados y la tierra removida ....

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal