Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 8 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira entrega les subvencions per a la primera vivenda

L’entrega de l’import s’ha fet mitjançant el sistema electrònic de la Targeta Alzira, amb la finalitat que la subvenció es gaste en botigues de la ciutat i es beneficie així el comerç local


 

.-000367

L’Ajuntament d’Alzira ha celebrat l’acte d’entrega de subvencions als alzirenys beneficiaris d’estes ajudes. Un total de 33 joves van estar presents el dijous al Saló de Plens de la casa consistorial per a rebre de mans de l’alcalde Diego Gómez estes subvencions dotades amb vora 30.000 euros.

També ha estat present el regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió, que assegura que “des de l’Ajuntament convoquem estes ajudes per a facilitar l’accés a la vivenda dels més joves i promoure l’economia local a través de la Targeta Alzira”.

Com en edicions anteriors, l’entrega de l’import s’ha fet mitjançant el sistema electrònic de la Targeta Alzira, amb la finalitat que la subvenció es gaste en botigues de la ciutat i es beneficie així el comerç local. Enguany este sistema de pagament incorpora un termini màxim d'un any per a liquidar l'import. D’esta manera, es continua amb el conveni signat entre l'Ajuntament, Caixa Popular-Caixa Rural, CCV i l'Associació Empresarial d'Alzira per tal d’implantar este nou sistema de pagament per a les ajudes i subvencions municipals.

Estes subvencions per a primera vivenda es van posar en marxa l'any 2000, i s'atorguen en funció de diversos requisits:

- Ingressos màxims per unitat familiar segons l'IPREM.

- Edat: menors de 35 anys.

- Metres quadrats de la vivenda: màxim 150 m².

- El preu màxim de la vivenda no serà superior a 195.000 €.

- No tindre una altra vivenda.

- Empadronats a Alzira.

La quantitat màxima de la subvenció és del 3% de l'import màxim protegible, 85.000 €. En 2017 la subvenció màxima ha estat de 2.400 € i de les 22 ajudes atorgades, la majoria es troba entre els 1.665 i els 2.400 €.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000452 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
SocialGeneral
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal