Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
domingo, 7 de marzo de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
"Dones" d’Isabel-Clara Simó

Amb una encertada recerca del llenguatge oral i amb l’habilitat literària i la subtilesa que la caracteritzen, Isabel-Clara Simó ens presenta una deliciosa, incisiva i lacerant mirada sobre disset tipus de dona


L’obra

«És tan necessari creure que les dones no estan capacitades per a determinades feines com pensar que totes són tendres, sensibles i intuïtives. Cada dona és un individu, no és l’espècie».

Amb aquestes paraules, Isabel-Clara Simó s’encara a les narracions que formen aquest volum, en el qual predomina la diversitat. En efecte: hi trobem dones tendres i dones múrries, dones passives i dones agressives, dones fortes i dones febles, dones víctimes i dones victimàries...

Amb una encertada recerca del llenguatge oral i amb l’habilitat literària i la subtilesa que la caracteritzen, Isabel-Clara Simó ens presenta una deliciosa, incisiva i lacerant mirada sobre disset tipus de dona que Bromera rellança amb motiu de la publicació, al mes de febrer, d’Homes.

 

L’autora

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943), doctora en filologia romànica, ha exercit l’ensenyament a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i el periodisme. Al llarg d’una carrera literaria intensa i sòlida, ha obtingut èxits tan contundents de crítica i públic com: És quan miro que hi veig clar, Ídols, Dones, Històries perverses o La salvatge. En Edicions Bromera ha publicat també el seu clàssic Júlia, l’obra de teatre Còmplices i novel·les molt populars com La innocent, Raquel, Joel, Dora diu que no i El meu germà Pol, amb la qual va obtenir el XX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira. Bromera acaba de publicar el recull de relats Homes, amb el qual l’autora s’endinsa ara en l’univers masculí per completar les dues visions de l’eterna dualitat home-dona.

 

Destaquem

Homes i Dones estaran disponibles en un pack de regal especial per a Sant Jordi.

Dones és un dels grans èxits d’Isabel-Clara Simó, del qual s’han venut ja més de 125.000 exemplars d’anteriors edicions.

 

Fitxa técnica

Autora: Isabel-Clara Simó

Col·lecció: «L’Eclèctica»

Número: 55

Pàgines: 184

Format: 15 x 23,5 cm

ISBN: 978-84-9824-398-7

Preu: 13,95 €

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal