Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 L’Ajuntament d’Alzira fa balanç de dos anys de govern: 'Alzira avança com cal'

'És un projecte en comú que ha treballat per la ciutat des d’una visió més democràtica, la diversitat sempre enriqueix'


 

 .-000403  
 .-000444 

El claustre de la casa de la cultura ha acollit hui la roda de premsa de valoració dels dos anys del govern del canvi, a la que han intervingut l’alcalde, Diego Gómez, i els portaveus de les tres formacions que conformen l’Equip de Govern, Albert Furió de Compromís, Isabel Aguilar de PSOE, Iván Martínez d’Esquerra Unida.

L’alcalde ha iniciat les intervencions parlant de continuïtat del projecte, “estem fent un treball col·lectiu, d’èxit col·lectiu com a conseqüència de la nostra acció de govern. És un projecte en comú que ha treballat per la ciutat des d’una visió més democràtica, la diversitat sempre enriqueix”. Gómez ha defensat un equip que basa el seu funcionament en el debat i que “és capaç de generar consens i arribar a acords. Anem a continuar treballant en eixa línia, perquè Alzira avança com cal.”

Per la seua banda Iván Martínez, segon tinent d’alcalde, ha manifestat que “som un equip que treballa per a sumar i buscar objectius comuns”. Tot seguit ha presentat  el balanç pel que fa a recursos humans, on s’han recuperat les retallades dels anys anteriors, amb 36 convocatòries de treball, la municipalització de les empreses públiques i la posada en marxa de nous serveis com la Clau. D’altra banda ha parlat també de dades de treball, que ha estat una de les principals apostes de l’Equip de Govern, aspecte que es reflexa en una inversió de 500.000 euros més anuals i en la reducció del 21% de l’atur jove.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa, ha iniciat la seua intervenció manifestant també l’orgull d’un equip de govern consolidat. Des del seu àmbit de treball, ha posat l’accent al comerç local, el principal motor econòmic d’Alzira, on s’han augmentat les campanyes de dinamització i s’ha dotat pressupostàriament esta ajuda. D’altra banda els serveis públics també han estat reforçats en estos dos anys de govern, amb el bo de transport, la millora de la qualitat d’aigua o l’eliminació de barreres arquitectòniques. També ha valorat positivament la tasca en educació que ha permés mantindre a Alzira les proves de la PAU i la creació de dos aules per a xiquets i xiquetes de 2 anys. Aguilar ha destacat la participació dels ciutadans i ha parlat de transparència en la gestió i en la informació que s’oferix al ciutadà en este govern “unit, treballador, participatiu i transparent”.

Per a finalitzar, Albert Furió, tercer tinent d’alcalde, ha parlat de sostenibilitat i de revalorització dels espais verds com el Parc de l’Alquenència i de Primavera cultural mitjançant les activitats que s’han portat a terme, el Nan@fest, Art al Carrer o la celebració del 9 d’Octubre. A més ha parlat de promoció de l’esport, especialment del femení i el treball en polítiques socials, on ha destacat l’assumpció de les residències per part de la conselleria. 

Pel que fa al compte de resultats, Furió ha parlat d’estabilitat i d’un ajuntament més sanejat que ha reduït el deute i ha tancat el 2016 amb un superàvit de 2.3 milions d’euros. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jose - 16/06/2017
No me he molestado ni en leer lo que dicen ya que solo hacen que mentir y saben ni gestionar. Solo me he parado a ver las fotos y sorpresa!!!!!! Donde esta el "alcalde" Fernando Pascual. No sale en ninguna foto?????? O bien alguien le esta moviendo la silla o bien estaría inaugurando alguna zanja. Menudo circo tienen estos montado.... Que ya no os cree nadie!!!!!!! En otro momento igual me lo leo para reírme un rato pero ahora no me apetece de verdad...
Indignat - 16/06/2017
Incoherènsia, disputes, pancatalanisme, enganys, caciquisme, caos circulatòri, costums trencaes, anti-democràsia i sobre tot DECEPCIÓ, pero sí arbrets, places d'aparcaments menys i falses promeses (tasa reciclatge). Vos he votat una vòlta per engany pero no vos votaré més, estic indignat, encara ens passa pòc perque hi ha que recordar que en l'equip de govèrn anterior del PP alzireny no havía corrupció.
Joan V - 16/06/2017
Balance del Tripartito, Alzira no ha avanzado, nula gestión, politica fiscal incumplida, no han mejorado los servicios, ni las instalaciones públicas, la programación cultural,es muy floja y solo se contrata a los de su cuerda, se divide a la población y no se consensuar las decisiones en temas urbanísticos, enseñanza concertada, vcolegio Gloria Fuertes, se abandonan caminos como el Paseo Fluvial, y se apoya la reversión del Hospital, contra los trabajadores y contra los usuarios.
Ahora, eso sí, banderas inconstitucionales, declaraciones urbi et orbi, homenajes a los suyos, fiestas ruidosas, postureo y fotos, a mogollón.
Alzira no mejora, pero lo hacen la mayoría de concejales del Tripartito. Del paro a cobrar una nómina excelente. Ese es el cambio. No hay más
Força - 16/06/2017
El millor alcalde que ha tingut la ciutat amb una polítiques valentes, per això la gent que de ment no avança troba pegues en tots els llocs. Totes le regidories han pegat un gir de 90 graus. Ara sabem que es governa per la ciutat, abans no feien res: sols anar als actes de portureig, cobrar, robar i, sobretot, fer demagogia. Al 2019 segur que seguiu, i que reventent tots els retrogats. Avant Diego!
ciutadana - 16/06/2017
Tot el meu suport al comentari de força. Totalment d acord en la manera que estan fent politiques actuals amb els canvis socials q tenim.
Estic segura, que tornara este alcalde, una persona dialogant i amb bones idees.
Anarco - 16/06/2017
Los primeros efectos de la ola de calor, ver espejismos y locura delirante, lo digo por quien piensa en que tenemos el mejor alcalde y va arrasar en 2019,patetismo publicitario extremo
Lux - 17/06/2017
Tens raó A. Narco, amb la que està en Madrit, llevant-se la punxa del dit, vevíamos mecor. Ara quan torne a dirigir las quentes de orden i las masas peperas i siudadanas lo primer que li preguntarem és que ha fet en Madrit per Alzira? Quina merda de pressupostos ha votat allí marginant als valencians? I quina classe de cap de llista és que abandona el barco i ix fugint al seu butacó de diputada deixant-vos més tirats que una colilla als seus partidaris? Per cert, cada volta en sou menos: Primer María José Llopis, ara Eliseo Candela. Qui serà el següent en botar per la borda d'un barco que s'enfona encés de merda i corrupció?
Anarco - 17/06/2017
Tienes razón lux, pero si los anteriores fueron malos, los de ahora peores, falta gente competente con un poco de sentido común y libre de ideologías y disciplinas de partidos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal