Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
miércoles, 2 de agosto de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira s’adherix a la plataforma GEISER/ORVE

Un servei d’administració electrònica per a totes les administracions públiques de l'estat que permet digitalitzar el paper que presenta el ciutadà a les oficines de registre i enviar-lo electrònicament


 

 

._000500
 

Des de la Regidoria de Modernització es porta a terme la sol•licitud d’adhesió a la plataforma ORVE (Oficina de Registre Virtual) per tal de continuar oferint a la ciutadania tots els avantatges i comoditats de gestió a través de l’oficina virtual de l’Ajuntament.

ORVE és un servei d’administració electrònica, oferit a totes les administracions públiques, que permet digitalitzar el paper que presenta el ciutadà a les oficines de registre i enviar-lo electrònicament al destí a l’instant, quasi de manera immediata, sense importar la seua ubicació geogràfica o nivell d’administració competent.

Segons declara Inmaculada Onrubia, regidora de Modernització, “a hores d’ara, encara hi ha molts ciutadans que al moment de fer alguna gestió que implique enviar documents de manera virtual, troben alguns dubtes, com desconéixer quin és el registre competent o organisme al qual han de presentar la seua sol•licitud. A més de les despeses que comportarien els tràmits, tant per al ciutadà com per a l’Administració, que es deriven de les gestions d’enviament de documents en paper. Per això, des de l’oficina de La Clau, ajudem i facilitem totes estes gestions als veïns i veïnes d’Alzira”.

Aleshores, per tal de donar resposta a totes estes necessitats per a una millora i eficiència de l’Administració pública i servei al ciutadà, s’ha creat l’Oficina de Registre Virtual. En esta oficina es dóna servei a les gestions dels ciutadans, que aporten els seus documents, i una vegada feta la gestió, se’ls tornen, i queden enregistrats de manera virtual, per la qual cosa s’elimina el paper, no hi ha custòdia, ni arxiu físic a les administracions.

Cal destacar que per a tal menester, és necessari que tots els organismes o administracions públiques, estiguen adherits a un nou acord o conveni de col•laboració per a fer us del servei, per això este ajuntament en data de 26 de juliol de 2017, s’aprova l’adhesió individual de l’Ajuntament d’Alzira a la plataforma GEISER/ORVE de la Secretaria d’Estat de Funció Pública del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, amb l’objetiu de facilitar este servei als ciutadans i així mateix, donar compliment a la Llei 39/2015.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 

 

 .-00045

 .-000006


.-000291

.-000342 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal