Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.896 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 13 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira tanca la programació setmanal del 9 d’Octubre amb bones dades d’assistència

A més del concert del 8 d’octubre, l’acte institucional i la dansà, s’ha presentat una completa oferta d’activitats i actes


 

 ._000494

L’Ajuntament d’Alzira tanca una setmana plena d’actes per a commemorar el 9 d’Octubre. Enguany, la festivitat de la Comunitat ha comptat amb el ja tradicional concert del 8 d’octubre, l’acte institucional o la dansà, però també s’ha presentat una completa oferta d’activitats, presentacions de llibres, tallers per als menuts, concerts, sopar d’Estellés…

Divendres passat tingué lloc el sopar d’Estellés, a la plaça de les Lletres Valencianes. Presidia l’acte l’escultura de Vicent Andrés Estellés, cedida per l’Ajuntament de Benimodo. En acabar de sopar es recitaren obres del poeta valencià i es va tancar l’acte on hi va haver música a càrrec de Bertomeu.

La pluja no va impedir dissabte la inauguració de l’escultura dedicada al riu Xúquer de Leonardo Borrás, el parc dels Furs i l’avinguda 9 d’Octubre, en la qual va participar la Nova Muixeranga d’Algemesí i el fill de l’artista, Vicent Borrás. A l’acte van assistir, entre altres, els familiars de l’escultor, quasi tots els membres de la corporació municipal d’Alzira, regidores i regidors de l’Ajuntament d’Algemesí i visitants.

Pel que fa al concert del 8 d’octubre, en esta tercera edició s’han venut vora 4.000 entrades. La celebració del concert va finalitzar sense contratemps destacables. El recinte firal comptava, a més, amb diverses taules informatives i un Punt Violeta contra les agressions sexistes.

S’obria amb les actuacions Pupil•les, amb l’alzirenya Mireia Matoses, seguit de Tremenda Jauría, Auxili, el cap de cartell, Zoo i per a tancar, Mafalda. Vora sis hores de concert que va rebre molt bona acollida per la joventut de la comarca.

El mateix dia 9 se celebrava el tradicional acte institucional amb la col•locació de la corona de llorer a l’escultura del viàtic de Jaume I de la plaça Constitució i l’actuació del Grup de Danses d’Alzira.

El dia 10 es va projectar a l’auditori de la Casa de la Cultura el documental de Juli Esteve La Guerra de sempre.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, valora molt la celebració de la nostra festa fent-la extensiva a tota la setmana, amb activitats culturals i festives perquè la bona acollida i l’assistència als diferents actes programats i recorda que encara queda un acte, el concert de la Filharmònica de la Universitat de València el proper dia 18 que és també el concert d’obertura del curs acadèmic 2017/18.

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, per la seua banda, també recorda que la programació cultural continua en octubre i novembre a la nostra ciutat amb dos propostes ja consolidades: La XVI Mostra de Teatre Amateur Ciutat d’Alzira, que se celebrarà el 14, 15, 21 i 22 d’octubre i el Cicle de Conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira que s’inaugurarà el 19 d’octubre i culminarà en la gala literària el 10 de novembre.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000260

.-000048
 .-000006

.-000291

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal