Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.901 Fotografías: 108.888 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 19 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís Alzira dona suport al regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres

“Segons el portaveu de la Policia Nacional, enguany han disminuït els robatoris respecte a anys anteriors”, en contra del que diu el vicepresident d’AVA-ASAJA


 
.-000472 

El regidor del govern de progrés d’Alzira, Pep Carreres, el passat dia 13 ja va fer públic el seu posicionament sobre la situació del camp a Alzira, que nosaltres compartim, i que tant ha cabrejat al senyor vicepresident local d’AVA-ASAJA.

Informava el Sr. Carreres sobre una reunió a la que va convocar a les dependències municipals de l'Ajuntament d'Alzira els representants de les forces de seguretat, Policia Nacional, Policia Autonòmica i Policia Local. A la dita reunió també estaven convidats els membres del Consell Local Agrari que volgueren assistir per fer el seguiment de “l'Operació Camp” sobre els robatoris al camp. Deia el regidor en el seu escrit del dia 13 que en la dita reunió:

- “Segons el portaveu de la Policia Nacional, enguany han disminuït els robatoris  respecte a anys anteriors”, en contra del que diu el vicepresident d’AVA-ASAJA.

- “Així mateix, el portaveu de la Policia Nacional va afirmar que la coordinació entre els tres cossos de seguretat funciona de forma correcta”, cosa que no agrada al vicepresident. S’estima més carregar contra la Policia Local i demanar “brigades rurals”, fins el punt que  “el mateix cap de la Policia Local li va comentar que no existien les anomenades «brigades rurals», ni ara ni en el govern anterior, ja que això és del segle passat i ara tot és Policia Local.”

- “Tots els presents escoltaren les declaracions i assentiren positivament. Acte seguit, manifestar la necessitat d'augmentar la dotació policial, tant com siga possible, per poder pal•liar este problema”. Qui ha d’augmentar la dotació de Policia Nacional i permetre que s’augmente la plantilla de Policia local i Autonòmica? El govern de M. Rajoy,  senyor vicepresident local d’AVA-ASAJA, cosa que vosté silencia sistemàticament.

És de esperar que AVA-ASAJA, membre de la CEOE, discrepe de les polítiques de Compromís al camp i a tots el àmbits perquè representem diferents interessos. No és convenient per a l’interés general dels alzirenys i alzirenyes que l’organització local s’alinee d’una manera tant palesa amb el PP, i no està bé que utilitzen les mateixes paraules que la Sra. Bonig i ens diguen “radicals”.

Estem d’acord que l’ordre de conselleria sobre la prohibició de les cremes és matisable i esperem, com  l'Ajuntament espera, una resposta a la seua petició al Consell que suavitze la restricció, i farem el possible perquè els desronyadors puguen treballar i no perden els jornals.

Podem discrepar sobre el pes de  l’agricultura ecològica, sobre si triturar és alternativa a la crema de les restes de poda, sobre la partida dedicada a agricultura als pressupostos, sobre si els camins estan més o menys atesos, però sense alçar la veu i sense desqualificar i assumint cadascú la seua representació.

Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Llaurador - 19/01/2018
La policia el que fa no és constatar robatoris sinó denúncies de robatoris. Per si no se n'han adonat .

Els que constaten robatoris són els agricultors que han patit que els lleven la collita.

Per saber aixó fa falta fer una enquesta. Pot fer un sondeig entre els llauradors i veurà que hi ha els mateixos o més. El que succeïx és que no denunciem perquè no ha resultat de cap utilitat. Et fan anar a denunciar, declarar i si no tens segur no et servix absolutament per a res. No més que per a perdre jornals o dies de feina.

D´altra banda el tractament dels residus no ho decidix dictatorialment el consistorit. Els llauradors, que som els que més i millor sabem, decidim que es fa amb els residus de poda.
La palla de l'arròs es va cremar sencera enguany. Segons vostés perquè no tenen ni idea els arrossers de Sueca.¿No? ¿o són del PP?
Per a la seua informació ecològica, li diré que els residus de poda acumulen en molts casos ous i cries de plagues com la mosca blanca, la caparreta, l'aranya i d´ altres. És de lògica que en molts cultius es preferisca o es necessite fer cremes controlades. Això sense comptar amb els fongs patògens que pareix que no coneixen.

Cridar els agricultors d´ AVA- ASAJA, com faltats de coneixement o polititzats per part de Compromís i en un diari, te collons. O siga que per ser del camp s'és del PP o feixista. Ací un senyor que es considera ecologista sense cap tipus de qualificació donant lliçons i decidint en que es gasten els diners dels alzirenys en concepte de tractaments al camp ja parla per si a soles. La diferència entre els polítics seriosos i els que deixen molt que desitjar és la seua capacitació per al càrrec. Que per a això cobren, no per a experimentar les seues idees, sinó fer el mes convenient després d'estudiar-ho i considerar-ho.
El pitjor són els polítics que no tenen cap preparació i es dediquen a jugar amb els diners dels altres, amb el treball dels altres i amb els productes dels altres donant lliçons inclús a AVA-ASAJA.

Gràcies a l'associació AVA-ASAJA. Recolzar tan important tasca de representar al camp i als que treballem i vivim d'ell.

Gràcies pel suport que se'ns mostra i el que es lluita pel nostre treball. Encara que alguns mal que ens pese els consideren com en el cas de Compromís que diu d'ells;"És d'esperar que AVA-ASAJA, membre de la CEOE, discrepe dels polítiques de Compromís al camp i a tots l'àmbits perquè representem diferents interessos"


Prenguen nota senyors, esta gent (AVA-ASAJA) són professionals del camp que enorgullixen els agricultors, i vostés polítics que s'han repartit un pastís que ni entenen ni respecten. Espere, que no demanen el vot dels llauradors després de tota esta manca de respecte per una professió noble i digna de respecte que ni entenen ni esperem que entenguen.

Un llaurador.
anarco - 19/01/2018
Dos cosas, una que los de compromis de este tema ni pxxx idea tienen, otra que quienes seran los próximos en enemistarse; despues de comerciantes Perez Galdos,madres de la Purisima,jubilados de la parrila,policias locales, club de danzas de Alzira, personal del hospital de la ribera,personas creyentes que profesan la religión catolica,hosteleros, japoneses que no vienen por la ciudad y asi un largo etc, ahora toca el turno del sector agrario,verdaderos representantes de gente trabajadora de los cuales vosotros también pensareis,¿ que tambien son unos fachas y peperos?, cada vez queda menos gente para enemistarse, los próximos seran,¿ los de la UD Alzira?,¿ la muxaranga de Algemesi?,¿ el club de macramé de Alzira?,o la ¿sociedad amigos del Camino de Santiago por levante?, dais pena con vuestra ineptitud, sectarismo y fanatismo.
Pepe. - 19/01/2018
Soy un labrador de Alzira de toda la vida, hijo de labradores y quiero decir que la gestión de Compromís con el campo alcireño es de categoría, aunque es cierto que el concejal actual no es un labrador como lo era el anterior. En las mejora del campo alcireño se está trabajando mucho y muy bien y el hecho de que no sea de la asociación AVA-ASAJA, no debe ser motivo para atacarle de esa manera.
Y por otra parte comprendo a los que son del Partido Popular que quieran atacar a Compromís. Pero la ciudadanía no somos tontos y vemos que ahora las cosas funcionan mucho mejor que lo hacían en la legislatura pasada.
Y la calle Pérez Galdós está preciosa. Pues no hay diferencia de antes a ahora.
Benito - 19/01/2018
"O siga que per ser del camp s'és del PP o feixista". Esto sí que sería grave Llaurador, ya que no hay nada más estúpido ni ignorante que un trabajador, un currante, que sea de derechas.
El PP siempre ha centrado sus esfuerzos en corruptelas...F1... Copa América y demás cosas que todos sabemos. No cabe duda que quién ha arrasado las señas de identidad de Valencia, o sea, la agricultura, ha sido el PP. En base a eso... cada cual ya es mayorcito para saber lo que votar.
Yo - 19/01/2018
Pepe no dejes la medicación..... Tu de campo entiendes lo mismo que el concejal en cuestión, de campos pero de fultbol!!!!!!......
Pasa ya a cobrar el mes por palmero!!!!!
Antonio Arjonilla - 19/01/2018
Dejando la política de lado, la verdad es que Bernardo Ferrer como representante de los agricultores que es tiene más razón que un santo en su rueda de prensa.
Carreres con esas declaraciones atacando a Ferrer se descalifica solo. Carreres debería asumir que es un bolchevique y un anti agricultura y si no quiere dimitir que se quede a hacer el vago e ir cobrando, pero poco le cuesta escuchar al sector agrario y hacer caso. Con estas declaraciones me queda claro que no le voy a votar más. Ya ha dado bastante por saco con la peatonalización del centro y la tontería del modelo de ciudad. Podría atender a los agricultores que tienen millones de árboles y dejar de gastar dinero público en la tontería del plan de abratge.
Corduva - 19/01/2018
Yo..... estoy seguro que de todos los comentaristas tú eres la única persona que, indirectamente, ha cobrado...... y ahora lo notas...... ya me entiendes.....
Pere Peres - 19/01/2018
Antonio Arjonilla Mentirijilla, tu, a Pep Carreres li has votat les mateixes vegades que jo he oït missa en els darrers quaranta anys.
Deus de tenir el nas més gran que un pastanaga.
Salutacions.
alziro - 19/01/2018
Claro que no Benito, los listos se sacan el carné de IU o PSOE, y medran hasta que se les hace liberados sindicales de CCOO o UGT. Eso sí que es vida y lo demás son tonterías.
Benito - 19/01/2018
Alziro, eso lo dices tú, yo no he dicho nada de PSOE, IU ni sindicatos.
alziro - 19/01/2018
Benito, tú has dicho que un trabajador o un currante de derechas es lo más ignorante y estúpido que existe, y ciertamente tienes razón. Los listos trepan hasta meterse de liberados sindicales de CCOO o UGT. Dónde va a parar.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal