Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
miércoles, 9 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 La Falla Sant Joan va rebre un premi per el seu projecte solidari 'Cada mes un xicotet gest'

Va ser entregat a València en la XV Gala Solidaria, organitzada per l’ONCE i la Junta Local Fallera de València


 
._000538

El dia 5 de maig va tenir lloc a Valencia la XV Gala Solidaria organitzada per l’ONCE i Junta Local Fallera de Valencia en l’Aula magistral del Palau de les Arts Reina Sofia.

En l’acte va resultar premiada la Falla Sant Joan d’Alzira per el seu projecte solidari “Cada mes un xicotet gest”. Esta comissió, la més veterana d’Alzira, porta quatre anys acudint a l’acte i per fi,aquest any ha resultat premiada.

Aquest any ha estat l’any que més falles han participat: un total de 37 comissions de tota Valencia. D’entre les quesols eixiren cinc falles premiades després de la deliberació del jurat.

Des del mes de maig del 2017 i fins al mes de desembre hem realitzat actes solidaris com recollida de roba, de joguets, de material escolar, de llibres i pinso per a animals. En el mes de setembre organitzarem una pel•lícula a favor de Amnistia, una obra de teatre a favor d’una associació de refugiats i en el mes d’octubre un concert a favor d’Aspanionaixí com,juntament amb la resta de falles del sector organitzarem una donació de sang.Les entitats afavorides per els nostres actes han sigut, entre altres: Càritas Sant Joan, Càritas Santa Catalina, Lacua, Aida&Book o BalloonaMatata.

Acabarem les nostres activitats en el mes de març, afegint la integració i accessibilitat als monuments. A més de poder-se llegir en Braille la crítica, permetia l’accés a persones amb mobilitat reduïda així com poder-se tocar.

De la gala ens quedem amb que les falles no són solament festa, sinó que poden comportar molt més, com la integració, solidaritat i altruisme. Tenen un poder enorme per millorar la societat.

Volem també donar l’enhorabona a les demes falles de Alzira que participaren a la gala per primera vegada: Falla Sant Roc i Falla Ausiàs March i les animem a continuar per eixe camí. 

Falla Sant Joan
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000454 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialHumanismo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernardo R.A. - 09/05/2018
Moltes felicitats.
Muchas gracias por vuestro trabajo solidario.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal