Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Per al PP d’Alzira, el que va ocórrer en el concert del dilluns passat “és el clímax dels tics catalanistes del tripartit”

Van a valorar si informen a la Fiscalia dels fets per si foren constitutius d’algun tipus de delicte


 

 

 
José Andrés Hernández, portaveu de Partit Popular d’Alzira, ha confirmat que des del Partit Popular continuen demanant la dimissió de la regidora de Cultura Aida Ginestar i de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez per la utilització política del concert de música de la nit del 8 d’octubre.
“El dia en el qual els valencians celebrem el nostre dia, el tripartit local s'ha encarregat de tenyir-ho de catalanisme, va ser el clímax dels tics catalanistes del tripartit”, assenyala Hernández.
“El dilluns per la vesprada, l'alcalde Alzira, juntament amb alcaldes d'altres municipis de la comarca, van utilitzar una “quatribarrada” en la Creu Coberta, lloc on la tradició assenyala que va morir Jaume I per fer un homenatge; a la nit el festival de grups de la Comunitat Valenciana i grups catalans va acabar amb consignes independentistes a favor dels polítics presos i, a més, amb una infinitat d'estelades", ha recordat el portaveu.
"Des del Partit Popular d'Alzira condemnem que l'Ajuntament pagara amb diners públics actes pro independentistes i catalanistes, més si cap en la vespra del dia dels valencians, el 9 d’Octubre. El Partit Popular està valorant si informa a la Fiscalia dels fets que van ocórrer en el recinte firal dins del concert organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, per si foren constitutius d’algun tipus de delicte", segons José Andrés.

“Donat que els màxims responsables de l’esdeveniment, la regidora de Cultura Aida Ginestar i de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, s’han desmarcat ràpidament de l’actuació de la banda catalana que va demanar la llibertat dels polítics presos i han condemnat els fets, anem a presentar una moció perquè totes les forces polítiques alzirenyes condemnen el que va succeir; i es vetlarà perquè un concert cultural i d’homenatge a la Comunitat Valenciana no es torne a convertir en un míting polític i es demane la llibertat de polítics empresonats per les seues actuacions”.

E6D

 

.-000452 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

D'abans - 11/10/2018
Torna.li la trompa al xic, Ale! Llenya al bombo! Voleu que estiga bé! tot bobaes. Tranquils que queda pòc per les eleccions, se tiren fora i tan amics com abans. Bò demà festa per a tots, que passeu un bòn dia de la festa nacional d'Espanya.
Chimo - 11/10/2018
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal