Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.907 Fotografías: 108.894 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 5 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les places de 2 i 3 anys de les Escoletes Infantils Municipals seran gratuïtes

"Avançar en la gratuïtat d’esta franja d’escolarització és una gran aposta del Govern del Botànic, a la qual donem suport des de l’equip de govern alzireny"


 

 

.-000295  

El passat dimecres, el Ple de l’Ajuntament va aprovar la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per la utilització de serveis en les escoles infantils municipals.

El motiu de la modificació és que Ia Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport assumirà a partir del curs 2018-2019 el finançament del cost total de l’escolarització de l’alumnat de 2-3 anys matriculat en escoles infantils municipals de la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Economia i Hisenda, Albert Furió, ha manifestat al respecte: “Avançar en la gratuïtat d’esta franja d’escolarització és una gran aposta del Govern del Botànic a la qual donem suport des de l’equip de govern alzireny”.

D’esta manera, la Conselleria assumirà el cost del personal dedicat a la docència en l’aula i el cost de funcionament de l’aula i indica expressament que els ajuntaments titulars no podran cobrar a les famílies cap quantitat en concepte de cost d’escolarització, ni exigir aportacions en concepte de matrícula ni per reserva de plaça.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531  


 “No és la primera vegada que la Generalitat Valenciana assumix costos que pagàvem des de l’Ajuntament d’Alzira. Al principi d’esta legislatura, des del govern municipal ja vam fer gestions amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per tal que assumiren el cost de més de 2,5 milions d’euros de les places de les residències municipals”, declara el regidor.

En este sentit, l’Acord del Botànic per als pressupostos de la Generalitat per a 2019 inclou mesures per a millorar el benestar de les persones amb una educació de qualitat i la dignificació de la funció docent. Entre altres, es proposa incloure les aules de 0-3 anys dins dels plans de construcció de futurs col•legis i avançar fins a aconseguir la gratuïtat del primer cicle d’Educació Infantil.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 

 ._000500VD


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal