Miércoles, 8 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.242 Año: 18 Noticias: 45.986 Fotografías: 108.978 Comentarios de usuarios: 125.630
EL SEIS DOBLE
jueves, 3 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Els alzirenys reciclen un 18% més durant l’últim any

"La ciutadania està cada vegada més implicada amb la seua ciutat, amb el medi ambient, amb la sostenibilitat i el reciclatge"


 
.-000189

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira s’ha fet un balanç en quant a reciclatge d’envasos, paper i cartó. Amb els resultats de l’estudi es pot comprovar que som una ciutat cada vegada més conscienciada i implicada en qüestió de reciclatge.

En l’informe presentat per l’empresa adjudicatària queda reflexat, pel que fa al reciclatge de paper i cartó, que durant el període de gener a novembre de 2018 s’ha reciclat 580.044 kg, 63.287kg més que l’any 2017 en els mateixos mesos.

Pel que fa al reciclatge d’envasos lleugers durant els mesos de gener a novembre de 2018 s’han arreplegat 328.840 kg, 43.400 kg més que al 2017 en el mateix període, per la qual cosa el balanç destaca que els alzirenys reciclem un 18% més que l’any passat.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha declarat al respecte: “Des de la nostra Regidoria hem posat en coneixement de la ciutadanía diverses campanyes de conscienciació per tal que es realitze un reciclatge correcte, també amb l’objectiu de que el rebut cada volta siga menor. És a dir, quant més reciclem menys pagarem. Aleshores, vist el resultat de l’estudi i l’augment del reciclatge a la nostra ciutat, per al pròxim any els rebuts comptaran amb una reducció de tres euros. El que significa que anem pel bon camí, que l’esforç i el treball que realitzem dóna els seus fruits. També som conscients que la ciutadania està cada vegada més implicada amb la seua ciutat, amb el medi ambient, amb la sostenibilitat i el reciclatge té un poc de tot això”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

              
.-000474                                                                     .-000130              

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 03/01/2019
Aquí el único que se ha reciclado ha sido Pascual, que ha pasado de azuzar al pueblo contra la tasa de reciclaje a enchufarse como vicepresidente de Consorci Ribera Valldigna que gestiona la tasa. Eso sí que es reciclaje y lo demás son gilipolleces. Este tío tiene la cara más dura que el hormigón armado con redondos del 40.
Chincheta - 03/01/2019
Estoy segura, que dicho cargo le permite obtener ingresos, por asistencia a los plenos del Consorcio . Sueldo de Concejal, + sueldo del Consorcio = Un caradura que malgasta el dinero de todas y todos los alzireñ@s. Mis hijos no tendrán casi Reyes, pero espero que el Sr. Pascual , le traigan carbón ( Menos votos en Mayo)
Ángel - 03/01/2019
Todo esto de reciclar esta muy bien, pero yo creo que si se quitara la tasa ilegal de reciclar, se reciclaría muchisimo mas, yo por ejemplo tengo dos viviendas y pago dos tasas de reciclar, para luego lo que se recicla lo hace una empresa de los amiguetes y sacan grandes beneficios, por supuesto hasta que no quiten estas tasas no voy a reciclar, creo que esto un abuso de poder y querer sacar beneficio de cualquier escusa.
Riberenc - 03/01/2019
Els veïns del carrer Benito Pérez Galdós no tenen al seu NOU carrer contenidors per reciclar, ni tan sols per poder tirar la seua basura. A vore si tornen a oblidar-se dels contenidors a la tercera fase.
Tanta novetat per a res. Incoherencia pascualet.
Indisnado - 03/01/2019
Los socios listos aprovechándose de la gente.
El Pedro Sánchez viajando en jet privado a costa de todos y haciendo opaca su revisión.
Aquí mintiendo sobre salarios mínimos para los más necesitados que se han quedado en nada frente a las estatuas de hierro, mordidas y comidas en Fitur.
El reciclaje otra estafa. Ha servido para eso, para cobrar un sobresueldo nuestro amigo Pascual.
Estamos peor que nunca.
Y ahora con cámaras para hacer que la gente no pase de 30 km/h en la ciudad. Te cuesta más atravesar la ciudad que llegar a otra ciudad.
Ahora vas... y les votas.
Vecino - 04/01/2019
Pascual, con su nueva melena al viento, me recuerda en la foto a Sanchez enseñando su 'coste del viaje a Benicassim', ese que no dejó ojear a los periodistas.
Indisnado - 04/01/2019
Sí con un 18 % más de reciclaje se nos sube la tasa un 30%, que esperan que hagamos el año que viene.
Quien pone límite a lo que injustamente se nos cobra. En otros municipios no ha aumentado el porcentaje de reciclado y no les han subido la tasa.
En fin, hay que entender que con Pascual e Isabel al frente esto no va a dejar de subir y subir..
Votad socialista, más y más impuestos para el mismo servicio y ahora a circular a 30 por hora incluso en la circunvalación de Alzira o seréis multados. Es el regalo de año nuevo del tripartito. Una medida que solo se aplica en Alzira.

https://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2018/10/29/5bd5f3a2ca474167758b4646.html
"Alzira: límite 30 kilómetros por hora
El Ayuntamiento de la Ribera Alta impondrá a partir del año que viene un límite de velocidad en todas las calles de la localidad de 30 kilómetros por hora para mejorar la seguridad vial y reducir los niveles de contaminación"
En la línea de pensar en los que tenemos que salir de la ciudad para trabajar, No solo no resuelven las colas en la rotonda del misil, no. Ahora a circular a 30. Pruebe a hacerlo. A parte de las pitadas, les va a costar media hora ir de una punta a otra de la ciudad.
Este tripartito es genial.
Esperemos que cambie radicalmente el color del consistorio en mayo.
Lo malo es que los otros grupos no dicen ni mu.
Y estamos a cuatro meses y unos días de las elecciones. Mientras tanto el PP y los otros con temas menores que NO INTERESAN A NADIE ( solo a ellos).
alziro - 05/01/2019
Por consiguiente, la tasa de reciclaje debería bajar un 18%.
Indisnado - 05/01/2019
Es de lógica que si.
A saber donde va a parar todo ese dinero.
Solo Pascual lo sabe.
Pere Peres - 05/01/2019
Indisnado, travessar Alzira amb cotxe segons a quina hora del dia et pot costar 30 minuts encara que la velocitat màxima fóra 120 Km/h...
El trànsit de vehicles a motor pel casc urbà no pot ser de cap manera incentivat per part de l'Administració local sinó més aviat el contrari. Sóc partidari de posar tota mena d'entrebancs per que els milers de desplaçaments superflus que es fan a diari siguen repensats per part dels ciutadans i deixen el cotxe al garage i utilitzen el transport públic existent o la sola de la sabata.
Farem una ciutat més digna i amable. I no em vingues amb la milonga de que l'has d'agafar per anar a treballar fora, sisplau.

Salutacions
Indisnado - 07/01/2019
Estic d'acord amb vosté en que el desplaçament per dins de la ciutat hauria de ser a peu o amb bicicleta.
També en que es reduïsca la velocitat en alguns trams, s'incloguen ressalts per a controlar la velocitat i les carreres d'adolescents amb moto, i inclús si m' apura en peatonalizar el centre de la ciutat inclús més del que està actualment.
També em pareix de rebut limitar la velocitat als voltants dels centres escolars.

Però dit açó ,en altres punts discrepe.
El tràfic envolvent de la ciutat ha de ser fluid. Limitar-ho a 30 km/h en la circumval·lació per exemple pot ser el caos circulatori, i un error d'embalum.
Una qüestió és el tràfic en el centre de la ciutat i un altre en la perifèria.
Si un ix o accedix a la perifèria de la ciutat ha de tindre capacitat de circular. Amb tot això, és lamentable que no s'haja fet ni un metre de carril bici per part d'un consistori que pareixia voler recolzar el desplaçament sostenible. Ni carrils de passeig entre ciutats. Només hi ha el de Carcaixent i és paral·lel a les vies amb el soroll i el fum que comporta.
També hauria d'existir una via d'accés ràpid al centre de la ciutat per a ambulàncies i servicis d'urgència.
Quant a les bicis, després d'oblidar el servici per part del municipi ha sigut eliminat per a la població. Mentrestant, alguns edils de l'ajuntament circulen amb bicis elèctriques dels diners de tots perquè estenga l'exemple del que no ha de ser.
Una altra gran idea que s'han carregat és el transport de l'autobús gratuït. Això si són mesures que ajuden. Ara bé, emprenyar el ciutadà amb bombo, fastos, despeçes i molèsties no ho veig.
Però esperem a maig ¡¡¡¡¡¡.
A veure que passa. Ni als fallers els agrada que els toquen indefinidament els nassos.

Amb el major respecte a la seua opinió.

Salutacions

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal