Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
sábado, 11 de mayo de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Les muralles d'Alzira acullen la presentació de les 38 propostes de José Andrés Hernández

El candidat pel Partit Popular a l'Alcaldia d'Alzira va comptar amb les felicitacions de la exalcaldesa Elena Bastidas pel treball que està realitzat durant aquesta campanya


._000610

Les muralles d'Alzira van ser l'escenari triat pels Populars per a la presentació del seu candidat José Andrés Hernández i les 38 propostes factibles per a recuperar de nou l'alcaldia de la ciutat.

El candidat i els membres de la llista van aconseguir omplir l'espai de la Plaça Capella de la Sang de seguidors del partit i votants que van aplaudir entusiasmats cadascuna de les propostes presentades en l'acte.

José Andrés Hernández va declarar als micròfons de EL SEIS DOBLE que ha fet "una llista per a guanyar, integrada per gent que disposa de treball i no arriba a la política per a viure d'ella".

Malgrat els resultats desfavorables obtinguts pel Partit Popular en les passades eleccions generals, els populars d'Alzira no traslladen aquestes dades i disposen "de la força i il·lusió suficient per a guanyar les pròximes eleccions municipals”.

Respecte als pactes les diferents forces polítiques, el candidat espera que “certs mitjans de comunicació no tornen a tergiversar les seues paraules” i estan oberts al diàleg amb totes les forces i a consensuar els pactes favorables per a la ciutat d'Alzira.

E6D

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal