Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
lunes, 5 de agosto de 2019
Clic en la foto para ampliar

Membres d'AUPA en una taula informativa a Sueca
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Els autònoms, davant l'asfíxia que estan patint, preparen mobilitzacions per al pròxim mes de setembre

Entrevista a Almudena Fuster Marqués, coordinadora d'Autònoms Units Per a Actuar (AUPA) de la Ribera


.-000331

 

Els autònoms espanyols, farts de l'asfíxia que estan patint per part dels governs a nivell estatal els últims anys, han decidit prendre els carrers, mobilitzar-se i donar a conéixer quines són les seues reivindicacions a nivell nacional i quina és actualment la seua situació. Al mes de juny de 2017 es va crear AUPA, l'Associació d'Autònoms Units per a Actuar, amb la finalitat d'agrupar, aglutinar, coordinar i d'alguna forma mobilitzar a tots els autònoms espanyols mitjançant grups creats a través de xarxes socials en cadascuna de les comunitats autònomes. 
En la comarca de la Ribera existeix l'Associació AUPA i la seua coordinadora és Almudena Fuster Marqués, una autònoma de Sueca que ha decidit posar-se al capdavant dels autònoms de la Ribera per a llançar amb més força les seues reivindicacions. 
Segons ens comenta Almudena, "la reivindicació més important a dia de hui és aconseguir que un treballador autònom tinga els mateixos drets que els treballadors assalariats. És totalment indignant que just ara que un nodrit grup de persones que treballem per compte propi hem començat a mobilitzar-nos, ara que estem posant negre sobre blanc, sembla que ens hem convertit en el blanc de les culpes de tots els forats d'Hisenda", ens comenta Almudena. 
"Davant aquesta actitud asfixiant per part del Govern i Hisenda hem decidit començar mobilitzacions per a finals de setembre o principis del mes d'octubre. Sabem que és molt complicat deixar de treballar un o dos dies perquè deixem d'ingressar, però hem d'unir-nos, envair els carrers de Madrid perquè ens escolten en tota Espanya. Si continuem així els autònoms no tenim cap futur, és necessari estar units i participar en les mobilitzacions que estem preparant, perquè Espanya sencera sàpia a què estem sotmesos els autònoms i que si nosaltres no podem tirar avant el mercat laboral no té futur", explica en l'entrevista Almudena. 

E6D

 

 

 

 

 

._000587

._000593 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpleo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 05/08/2019
Movilizaciones para qué? La mejor medida de presión sería que durante un mes, sólo un mes, los autónomos de España no pagasen a la Seguridad Social, así seguro que espabilaba la casta política.
Un autónomo, le vaya bien o mal, todos los meses tiene que pagar y si se pasa un par de días con un 10% de recargo. Mientras, los políticos sin ponerse de acuerdo para formar Gobierno o adelantando Plenos para irse antes de vacaciones.
Y todavía dicen que la gente trabaja en b? Son ellos los que obligan a hacerlo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal