Domingo, 19 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.253 Año: 18 Noticias: 46.060 Fotografías: 109.062 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 29 de junio de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 José Enrique Sanjuán és el nou president del Nou Bàsquet Alzira

El repte de la nova junta directiva és que el bàsquet siga un punt de referència en el temps lliure i una alternativa per a la formació dels xiquets i xiquetes


El Nou Bàsquet Alzira ha iniciat una nova etapa amb la constitució d’una nova junta directiva, presidida per José Enrique Sanjuán, que incorpora un grup de persones amb vocació de treballar pel bàsquet a la nostra ciutat. Baix la presidència de José Enrique Sanjuán, qui sustitueix en el càrrec a Francesc Borrull, la Junta Directiva està integrada per: vicepresident, Óscar Martínez; secretari, Ferran Soler; tresorer, Josep Borrull; director esportiu, Fèlix Lahoz i els vocals: Melisa Navasquillo, Lydie Alleton, Alberto Lahoz, Fran Pérez “Villa”, Pablo Brocca, Domingo Navarro, Juan José Nadal, Josep Roig, Pedro Laudes i Antonio Araque.

El repte assumit per la nova junta directiva és la posada en marxa d’un  projecte esportiu i formatiu que ajude a que el bàsquet siga un punt de referència en el temps lliure i una alternativa per a la formació dels nostres xiquets i xiquetes. En este sentit, el nou equip rector del club aposta per fomentar el bàsquet a la nostra ciutat des dels xiquets i xiquetes més menuts fins a les categories més altes.

Més d’una dècada després de la seua fundació, en la qual el Nou Bàsquet Alzira s’ha convertit en el referent de la pràctica del basquet a la nostra ciutat, el nou equip rector s’ha proposat anar més enllà i donar un salt de qualitat.

Els nous mandataris aposten per treballar per a aconseguir un primer equip competitiu i continuar treballant amb la cantera per tal de disposar d’equips en totes les categories, des de benjamins fins a júniors. Un altre dels objectius passa per recuperar l’equip pre-benjamí, que tant bons resultats va donar fa dos temporades.

Precisament, amb esta intenció d’augmentar el número de jugadors i d’equips, el club ha dut a terme durant els darrers mesos una campanya de promoció del bàsquet en diversos col·legis de la ciutat.

“Els objectius esportius que s’ha marcat el club per als pròxims anys passen per ascendir al primer equip, com a mínim, a categoria autonòmica i continuar treballant i ampliant els equips de la cantera per tal que siguen capaços de competir amb els millors de la Comunitat”, comenta el nou president, qui afegeix que “es tracta d’uns objectius ambiciosos, però que hem d’encarar si volem tornar a Alzira al més alt del basquetbol valencià”.

A nivell formatiu, la nova directiva pretén mantindre al club com una alternativa d’oci sa per als joves d’Alzira i de la Ribera i, en la vessant purament social, vol incrementar la massa social del club, implicant a jugadors, tècnics, pares i mares, antics jugadors i a la societat alzirenya en general en la marxa de l’entitat, mitjantçant iniciatives com el “Carné de Soci” de futura aparició. 

De moment, la junta directiva del Nou Bàsquet Alzira ja ha començat a treballar de cara a la pròxima temporada, iniciant les converses amb els técnics que seran els responsables de formar i dirigir els equips.

Finalment, des del Nou Bàsquet Alzira aprofitem l’ocassió per a demanar la col·laboració de les institucions locals, publiques i privades, en este ambiciós projecte esportiu i formatiu.

Nou Bàsquet Alzira

 


  

                     

   .-000017                                                                .-000022


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal