Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de marzo de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rep els participants del projecte europeu VET UP per a l’excel·lència en la FP

Fins al pròxim divendres 6 de març


 ._000546 
._000581

Este matí l'Alcalde d’Alzira Diego Gómez, la Primera Tinent d'Alcalde Sara Garés i la directora d'IDEA Carmen Herrero han rebut els participants de la Primera Visita d'Estudi del projecte europeu VET UP for theexcellence in VocationalEducation in Europe, que tindrà lloc a Alzira desde hui fins al pròxim divendres 6 de març. 

Esta visita d'estudi portarà als socis del projecte per tot el territori de la Comunitat Valenciana per a descobrir diverses maneres de treballar la formació professional al nostre territori.

En el primer dia de visita, després de la benvinguda a l'Ajuntament d'Alzira, els socis es desplaçaran a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna on els explicaran els diferents programes que duen a terme i més tard a l'IES Joan Llopis Marí de Cullera per analitzar les seues bones pràctiques. El segon dia, viatjaran a Castelló de la Plana, on seran rebuts per l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i més tard per la Diputació de Castelló. El segon dia de treball acabaran amb la visita al EuropeDirect Centre, per descobrir programes de mobilitat relacionats.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532 


En el tercer dia de visita, es traslladaran a València on tindran l'oportunitat de visitar el CIPFP La Misericòrdia de l'CEEDCV, i més tard amb una visita a LABORA. Al migdia gaudiran de la Mascletà i més tard  visitaran la Marina d'Empreses. Per a finalitzar, l'últim dia viatjaran al sud de la Comunitat Valenciana per visitar Creama Xàbia i Creama Dénia per descobrir les sues bones pràctiques.

 
VET UP

És un projecte, en el marc de el programa Erasmus + de la Unió Europea, que dona suport a la creació de xarxes i associacions transnacionals i nacionals de proveïdors de FP. L'objectiu de la mateixa és la presentació de propostes que busquen la millora de la qualitat i l'eficiència de la FP, del seu impacte i la seua pertinència per als estudiants i els ocupadors, i crear una cooperació transfronterera per a la qualitat i l'atractiu de l'FP .

Les propostes finançades en el marc de la convocatòria que engloba aquest projecte, l’únic aprovat a Espanya i un dels 13 aprovats en el conjunt de la Unió Europea, busquen fomentar la comunicació, difusió i suport per a l'aplicació de l'agenda política de l'FP a escala nacional i de la UE, intercanviar coneixement, impressions i experiència sobre l’aplicació de polítiques i l'intercanvi de les bones pràctiques en matèria d'excel·lència en l'FP.

El projecte, primer KA3 liderat per l'Ajuntament d'Alzira, té 2 anys de durada i compta amb un pressupost total de 440.077 €, finançats al 80% per la Unió Europea per dur a terme diferents activitats previstes en el projecte. Els socis de el projecte són: Groupementd'IntérêtPublicpour la FormationContinue et l'InsertionProfessionnelle (França), Association of Institutions for VocationalTraining in Bulgaria (Bulgària), 3s Forschungsverein (Àustria)Universitat de Economia i Innovació de Lublin (Polònia)

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000641 
 ._000603
._000678
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal