Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  Alzira planteja a Arcadi España la necessitat de millorar l’evacuació de l’Hospital de La Ribera i el vial en el polígon de la carretera d’Albalat

També s’ha proposat un pas elevat a l’altura del pont de l’Estret i el carril bici des d’AMCOR fins al mateix pont



._000472VD

Els ajuntaments de la Ribera Alta junt amb el Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat; Arcadi España, han debatut este matí en una reunió telemàtica les estratègies necessàries de mobilitat i infraestructures comunicatives a les seues localitats i a la comarca:
Concretament han tractat temes com els modes de mobilitat no motoritzats, la millora dels eixos de comunicació i la mitigació dels impactes acústics.
Per la seua banda l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha exposat en l’àmbit de mobilitat i infraestructures; la necessitat de millorar l’evacuació de l’Hospital de La Ribera i el vial en el polígon de la carretera d’Albalat, mitjançant la connexió amb l’antiga AP-7; i la possibilitat d’un nou pont en el riu Xúquer.
A més també ha parlat de la via de La Barraca, on es proposa la incorporació d’una redona per a millorar l’accessibilitat a l’Hospital de La Barraca i al British School; un pas elevat a l’altura del pont de l’Estret i el carril bici des d’AMCOR fins al mateix pont; també la connexió del carril bici fins a Algemesí – Guadassuar.
“Les millores de mobilitat i d'infraestructures són necessàries per a vertebrar la nostra comarca. I sobretot per fer d’Alzira el nucli central comunicatiu de la mateixa” ha manifestat l'alcalde, Diego Gómez. 

Pel que fa a la mitigació dels impactes acústics es gestionarà pròximament la instal·lació dels panells acústics a l'altura del centre educatiu La Pau i els panells del centre educatiu de l’Alborxí i l’asil, tot en la CV-50. 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

._000620

._000534

._000724

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal