Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
martes, 14 de febrero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’experiència professional de l’empresa alzirenya Blauverd arranca els aplaudiments del públic en la Setmana de l’Economia

Vicent Girbés s’ha emocionat en distints moments, especialment quan ha pujat a l’escenari la seua dona, a la qual li ha agraït el seu suport durant tots estos anys



._000897
 
L'empresa familiar Blauverd ha compartit la seua experiència en la gestió de l'entitat en la segona jornada de la XV Setmana de l’Economia d’Alzira. Amb la seua ponència 'Blauverd: els fonaments d'una empresa constructora', han explicat temes com els valors que s'han de mantindre per a continuar amb l'essència d'una societat.
Blauverd Construciones y Hábitats, amb més de 35 anys al sector de la construcció, complix amb els màxims estàndards de qualitat i disposa d’un gran equip de professionals totalment integrats en els valors de l’empresa, que va ser fundada per Vicent Girbés i que actualment està dirigida pels seus fills, Maria José i Vicent.
Al llarg de la conferència han explicat la seua  experiència i “el nostre equip compromés, ha permés que Blauverd siga l'empresa de serveis integrals de construcció referent per als nostres clients. La professionalitat, transparència, proximitat i confiança són essencials per a construir relacions a llarg termini amb els nostres clients, treballadors, proveïdors i entitats col·laboradores per a aportar valor a la seua activitat i complir amb les seues expectatives”, segons Vicent Girbés.
Per la seua banda, Maria José Girbés ha destacat que la resilència ha sigut el més important de la història de l’empresa i com son pare, acompanyat en tot moment per la seua dona i els seus fills, “ha sabut alçar-se de cada bac al llarg de la seua vida d’emprenedor i gran empresari”.
E6D

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
EconomíaComerciosEmpleoEmpresas
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal