Martes, 14 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.248 Año: 18 Noticias: 46.032 Fotografías: 109.033 Comentarios de usuarios: 125.648
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de octubre de 2010
Clic en la foto para ampliar

La Fira de gom a gom
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La Fira Gastronòmica de l’Alcúdia manté el seu nivell de convocatòria

La Pastisseria Llopis d’Alzira està present en la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia 2010
Hui, dia 12, és l’última jornada de la Fira


Malgrat les amenaces de l’oratge i el fort ruixat que va caure dissabte per la nit, la clientela de la Fira Gastronòmica està demostrant un any més la seua fidelitat i, a hores d’ara, podem dir que s’està mantenint el rècord de visitants que obtingué l’any passat, que va ser de 200.000.

Els dies 9 i 10 d’octubre, el públic que s’ha acostat a la Fira venia de les procedències més diverses de les tres províncies de la Comunitat, la coincidència del pont amb el cap de setmana ha propiciat que molta gent s’haja pogut acostar a gaudir de la gastronomia a l’Alcúdia. Els dos dies el Parc de la Fira Gastronòmica, ha estat ple de gom a gom, i molts dels firaires han hagut de tancar la parada mitja hora abans de l’horari oficial de la fira, perquè havien esgotat els productes.

A més de la bona coincidència de dates, “el ser un any marcat per la crisi també pot haver beneficiat l’afluència de públic a l’Alcúdia -afirma el president de l’Associació Fira gastronòmica, Lluís Ribera- ja que molta gent que en una altre any se n’haguera anat fora a passar el pont, s’ha quedat a casa i ha aprofitat l’ocasió per a visitar la Fira”.

 
Nova ubicació i activitats paral·leles

L’Associació Fira Gastronòmica i l’Ajuntament de l’Alcúdia han valorat molt positivament les obres d’adequació que s’han fet al Parc de la Fira Gastronòmica, que va tindre la prova de foc amb les fortes pluges de dissabte, que va suportar perfectament. La zona té un bon nivell de drenatge, que fa que, en acabar el ruixat més fort, la gent continuara passejant-se per la fira amb comoditat.

El Parc de la Fira Gastronòmica està ubicat en els nous sectors residencials i té una superfície de 8.000 m2. Des de l’any passat és el recinte escollit per a celebrar la Fira Gastronòmica, motiu pel qual s’ha batejat amb este nom. Tenint en compte este ús, a l’hora de condicionar el Parc s’han habilitat els serveis necessaris per a donar llum i aigua als expositors que cada any visiten la Fira. Tanmateix, els jocs infantils i el mobiliari urbà s’han instal·lat de manera que es poden desmuntar quan s’habilita el recinte firal. A més, s’han delimitat uns 10.000 m2 de zones d’aparcament prop del recinte, la qual cosa facilita molt l’accés als visitants.

A més de la bona ubicació, les activitats que van sorgint paral·leles a la Fira també li donen més atractiu per als veïns i veïnes d’altres pobles. Una d’estes activitats que ja va per la cinquena edició és la Trobada de Muixerangues de l’Alcúdia. A partir de les dotze del matí d’ahir diumenge, els visitants de la Fira van vore desfilar pel Parc els participants d’enguany, Els Falcons de Vilanova i la Geltrú i Els Negrets de l’Alcúdia, què acompanyats de tabals i dolçaines anaven fent les seues torres pel recinte firal, baix la mirada atenta del públic assistent.

 

La Pastisseria Llopis d’Alzira en la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia 2010

La Pastisseria Llopis d’Alzira està present en la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia 2010, que se celebra del 8 al 12 d’octubre, amb un estand dedicat exclusivament al xocolate.

Entre la varietat de xocolates i bombons que es poden degustar en el seu estand hi han bombons variats de fruites seques i trufes aromatitzades, tots fets a mà i amb cacaus selectes, generalment crioll de l’Equador.

L’oferta és, com Llopis ens té acostumats, molt variada i diversa en textura i formes, així com en xocolates clàssics i novetats molt atractives.

Destaca la nova forma de degustar Grans Xocolates amb el format quadrat. Hi ha quadrats de xocolate-taronja, xocolate-caramel, xocolate amb llet i cacau torrat i el nou, per l’excepcional del seu ingredient, quadrat d’anous-llet-mel.

  .-000003

 

 

 
 
Pastisseria Llopis Alzira
C/ Faustino Blasco, 2

962.411.629
www.pastisseriallopis.com
[email protected]

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Gastronomía
Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal