Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Conselleria prohibeix les cremes agrícoles a partir de demà

Amb caràcter general en totes les explotacions agrícoles a menys de 500 metres de sòl forestal


 


.-000367

 

._000780
 
La Conselleria de Transició Ecològica ha tramitat una resolució per tal d’anticipar la prohibició de les autoritzacions de crema de restes de cultius, i altres elements en zones pròximes a terrenys forestals, davant l'actual situació de risc d'incendis. 
Davant les elevades temperatures que ja afecten a la Comunitat Valenciana, i la previsió de condicions adverses, unides a l'elevada disponibilitat de vegetació forestal, es prohibeixen amb caràcter general totes les cremes agrícoles en aquelles parcel·les que es troben a menys de 500 metres del sòl forestal. 
 
Conseqüentment i en compliment d’aquesta resolució, publicada hui, s’informa que a partir del 30 de març de 2023, ja no tindran validesa els permisos de crema emesos per l’Ajuntament d’Alzira i que estarà prohibida qualsevol crema de tipus agrícola en aquelles explotacions agrícoles que es troben a menys de 500 metres de sòl forestal, és a dir totes aquelles parcel·les que es troben dins l’àmbit d’afecció del Pla Local de Cremes Agrícoles.
 
La consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro, que ha signat la resolució, ha explicat que “davant aquesta situació d'emergència climàtica és necessari adoptar noves mesures de prevenció, com avançar la prohibició de cremes agrícoles perquè no patim més problemes. De fet, s'ha duplicat el nombre d'incendis respecte a l'any passat en aquest període. Estem en una situació de sequera prolongada que ens obliga a adoptar aquest tipus de mesures”.
Ajuntament d’Alzira

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
Medioambiente y Naturaleza

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal