Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
lunes, 8 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira posa en marxa l’execució de diversos projectes amb la subvenció Reacciona 2021 de la Diputació

Entre altres, el sistema d’autoconsum al Tirant lo Blanc i la via ciclopeatonal


 

._000853 

._000895
L’Ajuntament d’Alzira, mitjançant una subvenció de diverses línies de treball dins del Reacciona 2021 de Diputació de València, ha començat l’execució dels següents projectes:

 

Execució de vies de ciclovianants d’interés natural 2021 pressupostat amb un import de 59.992,86€ i subvencionat al 85% per la Diputació de València

 

Instal·lació d’autoconsum energètic en edificis i equipaments municipals al CEIP Tirant lo Blanc, pressupostat amb un import de 32.986,42€ que també es troba subvencionat en un 85% per la Diputació de València

 

Pel que fa a la via per a ciclovianants, el present projecte pretén resoldre les unions de diferents actuacions que formen part de l'Anell Verd.

 

El projecte se centra concretament en 2 àrees d'intervenció que fins ara suposen una barrera que limita el pas ciclovianant.

 

L'àrea 1 – El vessant del riu Xúquer prop del poliesportiu Jorge Martínez Aspar. Les actuacions que es van a realitzar en esta àrea és l'obertura d'un últim tram de 100 m fins a arribar al poliesportiu de manera que connectarem la senda existent amb el projecte municipal que s'està duent a terme enguany al Carrer Bernat Montagud, i per tant unint un punt de desconnexió actual del Anell Verd. A més s'inclou en aquesta senda ja executada la millora del ferm de 150 m, ja que amb motiu de les pluges s'han fet difícils de transitar.

 

L'àrea 2 – El dic al costat del barranc de la Casella. En 2017 emmarcat dins del projecte de l'Anell Verd d'Alzira, es va rehabilitar un antic runar creant el Parc del Mirador al Riu Xúquer, que es troba en un meandre del riu al qual desemboca el barranc de la Casella. Ara es pretén rehabilitar la plataforma i el passeig que existeix en el dic i que discorre paral·lel al barranc de la Casella. I per tant connectar el Mirador al Riu Xúquer amb l'antic encreuament de la CV-41. A més pretén incorporar part de la pinada del Dic al parc mitjançant la formació de noves sendes i disposant mobiliari urbà. 

 

Pel que fa al segon projecte, es tracta d'una instal·lació fotovoltaica d'autoconsum individual de 36.4 kWp amb abocament a xarxa, compensació i connexió a xarxa interior del consumidor per al centre educatiu CEIP Tirant lo Blanc.

 

En total s'instal·laran 80 mòduls fotovoltaics de 455Wp/Ud coplanars en coberta. 

 

Amb esta actuació es preveu un estalvi de consum energètic del 57,45%.
Ajuntament d’Alzira

 
.-000331

._000807

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal