Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Policia Local d’Alzira impedeix que continue una agressió d’un home a la seua parella

En el que va de 2023, la Policia Local ja ha portat a terme 15 detencions per violencia de gènere



._000905
La matinada de dissabte a diumenge la policia va acudir a un domicili d’Alzira alertada per una denuncia veïnal de presumptes maltractaments. 

 

En arribar els agents i contactar amb la persona que havia donat l’avís comprovaren que des de la via publica s’escoltaven els forts crits i colps procedents d'un immoble situat en el mateix edifici on es trobava el ciutadà que especifica als agents la ubicació exacta del pis. Seguidament la Policia Local procedeix a pujar per les escales, podent escoltar en tot moment crits i colps i una vegada en la citada porta realitzen diverses crides, escoltant passos precipitats i un silenci posterior. 

 

Finalment una dona obri la porta amb evidents signes de contusió, presenta excoriacions i rojors en pòmul i braços, podent observar restes de sang en el sòl i parets de l'immoble. Els agents accedeixen al pis i realitzen una inspecció per a localitzar amagat en una habitació, al posteriorment presentat com a detingut qui presenta ferides sagnants en mans, peus... 

 

També es localitza en una altra habitació a una menor, la qual es trobava patint una crisi nerviosa, filla de la dona presumptament agredida. Ambdues són traslladades al centre de salut. La víctima manifesta als agents haver patit una agressió física i verbal per part de l'agressor, la seua parella. Els agents procedeixen a la seua detenció a les 05.50 hores de la matinada, posteriorment el detingut es trasllada al centre de salut, i finalment a la a comissaria de Policia Nacional.

 

A hores d’ara tant la víctima com la seua filla compten amb una ordre de protecció policial dictaminada pel jutjat de guàrdia. Des del mes de gener de 2023, ja han estat 15 les detencions efectuades per part de la Policia Local d’Alzira per violència de gènere.

 

Des de l’Ajuntament es vol agrair l’actuació del veïnat que, com en altres ocasions han facilitat la tasca dels agents per a portar a terme la detenció. 
Ajuntament d’Alzira
 
 
._000905
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal