Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira organitza un debat sobre els terminis per a resoldre la inundabilitat de la ciutat

Hui dijous 29 de juny, en el Cercle Alzireny, amb la participació de representants de les candidatures a les eleccions generals



._000743
Anunciada la dissolució de Las Cortes per part del president del Gobierno de España, encetant un nou procés electoral amb el que convoca a la ciutadania a delegar el seu poder sobirà, en mans dels escollits per legislar representat-la, les veïnes alzirenques organitzades a la FaavvAlzira, convoquen les candidates dels partits polítics que aspiren a representar-nos en la propera legislatura a un debat sobre els terminis per resoldre la inundabilitat que patim.

 

El debat està previst per a hui dijous, vint-i-nou de juny, als locals del Círculo Alcireño, a les 19h. La FaavvAlzira, per a que els alzirencs coneguen els propòsits dels programes electorals per acabar amb les inundacions d’Alzira, ha convidat a:

Partit Popular, que estarà representat per Fernando de Rosa, candidat al Senado, 
Coalició Compromís-Sumar serà representada per Alberto Ibàñez, i al
Partit Socialista, en representació del què intervindrà Vicent Sarrià.

Compareixeran per renovar els vots de fidelitat amb les seus representades, informant-les sobre les  previsions programàtiques i els terminis per consignar als Presupuestos Generales del Estado, les partides aprovades unànimement per la Corporació municipal alzirenca, estimades en vint-i-sis milions (26MM€) dels quals els PGE2023 ja inclogueren els primers 5MM€, deixant la porta oberta pels següents PGE.

 

L’octubre de l’any passat, mentre al Congreso es debatien els  PGE2023 la Confederación Hidrográfica del Júcar, presentava el Estudio de alternativas para la reducción del riesgo de inundabilidad en la Ribera, amb els cinc projectes prioritaris contractats i tenia previst iniciar el segon semestre de 2023 o, de demorar-se el projectat, el primer trimestre del 2024, les obres de la nova confluència dels barrancs de Barxeta i La Casella i d’ampliació del tram del barranc de La Casella, des de la desembocadura al Xúquer fins l’avinguda de Carcaixent, i com que el pont de Xàtiva, i l’enllac amb la CV-50 eren competència de la Generalitat Valenciana, la partida de 5MM€ que els depositaris de la sobirania aprovaren, feren constar que fora la GV la que els gestionara.

 

La  Confederación Hidrográfica del Júcar encara no ha ficat a exposició pública  els projectes esmentats, amb el que el MITECO tampoc inclourà les consignacions al Proyecto de Ley de los PGE2024 a no ser que els depositaris de la sobirania ho aproven, tal i com ho feren amb els  PGE2023.

 

Aquestes actuacions i la resta de les que l’ Estudio de alternativas para la reducción del riesgo de inundabilidad en la Ribera proposa efectuar a Alzira, la FaavvAlzira les donarà a conèixer a les alzirenques en una breu presentació prèvia al debat en el que es renovaran els vots entre els titulars de la sobirania, i els candidats que els partits polítics proposen per a ser depositaris delegats. De la mateixa manera que les parelles renoven periòdicament els vots matrimonials, els partits ens proposen els seus programes, des de la FaavvAlzira, oferim a les alzirenques la possibilitat d’escoltar les propostes de les candidates dels diferents partits per resoldre la problemàtica d’inundacions a la nostra ciutat.  Ja tindrem temps en campanya electoral d’escoltar tot el que ells vullguen contar-nos. El dia de Sant Pere, que ens parlen del que ens preocupa a nosaltres.
Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira
 

 .-000295VD 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Raúl - 27/06/2023
Ya si eso lo de mencionar a los principales afectados: vecinos y empresarios del Pont de Xàtiva para otro día, esa Federación de Vecinos es un invento de un " arrimado" con intereses propios, que dejen de construir en la zona del nuevo Aldi que es inundable, unos no tienen que pagar por las decisiones mal tomadas de otros y la gente sigue comprando vivienda en zona inundable no es culpa de los demás,

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal