Miércoles, 1 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.235 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.600
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Anell verd d’Alzira s’amplia amb noves sendes en la zona del Mirador del Xúquer

Es dona continuïtat al tram que uneix el poliesportiu amb el passeig fluvial


._000004
._000606 
Les noves actuacions portades a terme en l’Anell Verd d’Alzira obrin noves oportunitats d’esplai tant per a vianants com per a ciclistes.
Esta setmana s’han visitat diverses zones de l’Anell Verd que han estat objecte de les actuacions tant al Mirador del Xúquer com junt al poliesportiu Jorge Martínez Aspar.
L’alcalde de la ciutat i responsable de l’àrea de Medi Ambient i Transició Ecològica, Alfons Domínguez junt als tècnics municipals ha recorregut les zones que formen part dels projectes subvencionats pel Reacciona de 2021, de la Diputació de València.
En l'àrea d'actuació del Mirador s'estan fent noves sendes per a ciclovianants que s'incorporen al parc del Mirador. D’una banda, el sender de la Pineda, resulta un recorregut en ombra que vertebra l'àrea d'arbratge amb l'objectiu d'anar incorporant usos i que funcione com a refugi climàtic. D’altra, el recorregut que va per davall de la línia elèctrica i que connecta la desembocadura del futur pas de vianants de la CV-50 de l'estació d'autobusos amb el parc. I finalment a l’escollera s’està creant una àrea similar a la de jocs infantils que podrà albergar diversos usos. A més, s'aprofita la intervenció per a instal·lar 30 metres lineals de barana a continuació de la barana del camí natural de corda per a protegir de possibles caigudes en aqueix punt que resulta perillós. 
En l'àrea d'actuació del riu a l’altura del poliesportiu Jorge Martínez Aspar s'ha donat continuïtat al pas que arriba des del passeig fluvial i transcorre entre el riu i el poliesportiu. Per a crear este pas, s’ha eliminat tot el rizoma de Arundo Donax, és a dir l’arrel de les canyes que envaeixen el riu, s'ha posat malla antiherba, s'han canalitzat les aigües i finalment s'ha creat el recorregut ciclovianant que connecta amb tot el tram urbà de riu fins al poliesportiu, complint el criteri de continuïtat de les accions.
El pressupost total de l'obra ascendeix a  56.749,00 iva inclòs i està subvencionat per la Diputació de València dins del programa Reacciona.
Ajuntament d’Alzira
 
 

.-000049VID
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Xerober - 30/08/2023
Una pregunta.
Se podría estudiar, plantear la opción de ampliar el recorrido para que sea circular la via de la CV-50 por el Cami Hort de Sandalio a buscar el Cami Carasol de la Casella. Yo lo he hecho por un primer tramo de barranco, final del Cami de la Arena y luego por campos vallados hasta salir al asfalto de la Casella.
Ahi lo dejo.
Agradecifo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal