Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
jueves, 31 de agosto de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Dolorós minut de silenci a Carcaixent per l'assassinat de la seua veïna Raquel ahir a Alzira

La família segueix totalment consternada i el fill de Raquel ha declarat que no va poder fer res per evitar l'assassinat de la seua mare



._000905

 
La localitat de Carcaixent s'ha tirat al carrer i s'ha concentrat en la Plaça Major en repulsa per l'assassinat de la seua veïna Raquel, ahir a Alzira a mans de la que volia que fora la seua exparella, un policia jubilat de 70 anys.
Dolorós minut de silenci que s'ha viscut enfront de l'Ajuntament de la localitat i que ha comptat amb la participació del fill de la víctima i tots els seus familiars que encara segueixen en xoc després del terrorífic dia viscut en la jornada d'ahir.
La germana de Raquel i tota la seua família han demanat a través de l'alcaldessa de Carcaixent que totes les persones que se senten amenaçades no ho callen i denuncien. 
Segons els familiars, Raquel no havia presentat denúncies per por, sabien que el presumpte assassí era una persona molt controladora, però no s'esperaven aquest fatal desenllaç.
El fill de Raquel ha declarat que va estar al costat de la seua mare fins que l'assassí li va encanonar amb la seua pistola i li va dir “ix d'ací o a tu també et mate”, segons ha declarat als mitjans de comunicació l'alcaldessa de Carcaixent Carolina Almiñana.
E6D

 

._000905

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal