Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
jueves, 16 de noviembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: E6D
Ver imágenes de esta noticia
1

 Un any més, la ‘Gala de l’Esport’ reconeixerà als millors esportistes locals

Se celebrarà el divendres 24 de novembre, a les 19 hores, en el Palau d’Esports



._000930
._000924
 

 

El pròxim divendres 24 de novembre a les 19.00 hores, el Palau d’Esports tornarà a acollir este esdeveniment esportiu de reconeixement i lliurament de premis als millors i les millors esportistes de la ciutat.
Hui s’ha presentat en roda de premsa, esta vuitena edició de la gala, a la que han assistit l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, el regidor d’Esports Vicent de la Concepción, el padrí de la gala, Salva Esquer i la representant de Comissió Permanent d'Esports Monica Carrió. 
Els esportistes més destacats dels diferents clubs esportius en actiu de la nostra ciutat rebran el seu reconeixement, per segon any consecutiu al Palau d’Esports, una ubicació que acull setmana a setmana l’esforç de l’esport alzireny i que en esta ocasió serà escenari per a rebre els seus triomfs. En eixe sentit, el regidor d’Esports Vicent de la Concepción ha explicat que “per a l’Ajuntament d’Alzira és sempre un esdeveniment important i necessari, poder fer el homenatge als nostres esportistes, que mostren el seu esforç en cada partit. Farem tot el possible perquè la gala siga tot un èxit”.
D’altra banda, Mónica Carrió com a representant de Comissió Permanent d’Esports, ha assegurat que la gala “serà millor en comparació a la de l’any passat”.  L’acte comptarà amb exhibicions en directe de diverses disciplines, professional, amb el CEAM de la mà de Quique España amb una exhibició gimnàstica junt a persones 
majors, amb el tècnic Fernando Giner en l’exhibició inclusiva d’A-Ball, futbol sala sobre cadira de rodes i es comptarà també amb la col·laboració de l’alumnat de l’IES Rei en Jaume, que presentarà un vídeo un vídeo on es mostrarà tots els resultats locals i nacionals. “No podem oblidar que esport i educació van de la mà”, ha afirmat Carrió.
A més, ha afegit que en esta edició els protagonistes seran els més menuts de l’esport base, per la qual cosa un grup de xiquets i xiquetes de clubs anomenaran els guanyadors i guardonats de la gala i  col·laboraran també com a voluntaris en l’organització de l’esdeveniment. Finalment Mónica Carrió ha agraït a l’Ajuntament la novetat, que enguany tindran tots assistents que acudisquen a l’esdeveniment, que rebran un regal de forma individual.
Com ja s’havia anunciat, els padrins de la gala en esta edició seran Pilar García Delgado atleta d’élit en la disciplina d’esguima, qui no ha pogut asistir a l’acte i Salva Esquer, exjugador d'handbol espanyol que va jugar en el Club Handbol Avidesa Alzira, guanyador d'una medalla olímpica den Atlanta 1996. Esquer, ha manifestat el seu agraïment i l’oportunitat de compartir la seua experiència esportista amb el poble veí. “Estic molt content de poder formar part d’aquest projecte tan gran”.
Recordem que en este acte es dona a conèixer la persona a la que se li atorgarà la Insígnia d’Or de la Ciutat en matèria d’esport el proper 30 de desembre. Com ha explicat l’alcalde, Alfons Domínguez, “l’esport és un eix fonamental de les nostres polítiques, per això volem donar suport als nostres clubs i esperem que siga un acte d’homenatge massiu”

Ajuntament d'Alzira
  

 

 ._000905

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 17/11/2023
Alfonso, no escurras el bulto. Cuenta qué va a repercutir en Alzira tu viaje de tres días a Bruselas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal