Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Es constitueix el Consell Municipal Agrari a Alzira

La pròxima reunió se celebrarà la primera quinzena de febrer


.-000342

S’ha  celebrat la primera reunió per a constituir el Consell Municipal Agrari d’Alzira, presidit pel regidor d’Agricultura i segon tinent d’alcalde, Enrique Montalvá. En l’acte es va presentar als membres d’este Consell, entre els quals es troben representants dels partits polítics, dels sindicats UGT, CCOO, AVA i la Unió i de les associacions del sector agrari. A més, per part de l'Ajuntament van assistir el secretari del Consell, un policia de la Guarderia Rural i control del terme, la cap de servei d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat i els tècnics municipals.
 
Cal destacar que a proposta de la presidència es va fer  el nomenament com a membres de tres persones de reconegut prestigi en la agricultura; Antonio Costa, Bernardo Hernandis i Bernardo Ferrer.
 
El president va valorar la constitució d’este Consell com “un punt de partida il·lusionant per a tots, on ja des de el principi hem tractat temes que són d’interès per a la societat agrària, com mostra l’aprovació per unanimitat del primer punt de l’ordre del dia. La gent  està il·lusionada, això vol dir que hi ha futur per a este òrgan consultiu com es el consell agrari”.
 
Seguint l'orde del dia previst, es van tractar assumptes com possibles solucions contra les plagues que afecten els nostres cultius, especialment la que afecta el caqui, els camins rurals, la caça salvatge o la neteja de les parcel·les abandonades, així com donar compte de les mocions que van passar per Ple des de l'inici d’esta legislatura. 
També es va comentar la reunió que, fa unes setmanes va mantindre el president d’este Consell amb el Secretari Autonòmic d'Agricultura, Javier Bartolomé, per a sol·licitar la construcció d'un insectari comarcal.
 
Es preveu que la pròxima reunió se celebre la primera quinzena de febrer, ja que els membres van acordar fer diverses reunions periòdiques al llarg de l’any.
 
Ajuntament d’Alzira
 

._000905



 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal