Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.928 Fotografías: 108.918 Comentarios de usuarios: 125.598
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Federació de Pilota Valenciana
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira corona a Favara com a nou campió de raspall per parelles

Castelloner, Alzira, Segària El Verger, Quatretonda i Castelló de Rugat, en homes, i El Genovés, Carlet Volea, Baix Girona, UPV C i Beniparrell, en dones, també campions



._000807
El 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València 2023 va completar aquest cap de setmana les seues finals. El trinquet municipal d'Alzira va ser l'escenari de les 12 partides pels diferents títols de les categories Primera, Segona A, Segona B, Tercera A, Tercera B i Quarta masculina i femenina i cadira de rodes.
A Bicorp, que es va proclamar campió de Primera femenina al trinquet de Canals davant Xeraco, se'n van unir Castelloner, Alzira, Segària El Verger, Quatretonda i Castelló de Rugat, en homes, i El Genovés, Carlet Volea, Baix Girona, UPV C i Beniparrell, en dones, en unes finals que van comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alzira i del Club Pilota Valenciana Alzira.

 

CATEGORIES MASCULINES
Favara va trencar l'hegemonia de Bicorp i va estrenar el seu palmarés com a campió de l'Autonòmic Parelles a la màxima categoria. Davant el guanyador dels dos últims campionats de trios, l'anterior Parelles i recentment de la Supercopa, el conjunt favarer, format per Raúl i Jaume -amb Jordi Momparler com a reserva- va demostrar el seu potencial i es va adjudicar el títol.
Tot i que la reballà va afavorir als rojos, que s'apuntaren el primer joc, la parella blava va establir prompte la igualada i va prendre la iniciativa fins el final. Els potents i col·locats traures de Raúl i la qualitat de l'esquerra de Sanchis al mig van fer estèrils els esforços de Mario i Borja -amb Nico com a suplent-, que ho intentaren de totes les maneres i no donaren cap pilota per perduda. El 25-5 definitiu va fer esclatar l'alegria entre l'afició favarera.
A Segona A, Quatretonda B es va proclamar campió davant Gavarda B, ja que Josep i Jose dominaren per 25-10 a Jesús i Adrián. 
El campionat de Segona B se'n anà cap a la província d'Alacant. El CPV Segària El Verger, amb Marc i Alex, s'adjudicà la victòria per 25-5 davant La Vall B, format per Pau i Blai.
Castelló de Rugat s'embutxacà el títol de Tercera; Jose i Paco superaren per 25-10 a Andreu i Juan, parella representant del Genovés C.
El club amfitrió, Alzira E, se'n va dur l'alegria del cap de setmana en conquistar el títol de Tercera B. Fusión Ribera Alzira E, amb Daniel i Samuel, guanyà per 25-15 a Carlet Volea, amb Alex i Joan. 
Castelloner C es va emportar el títol de Quarta amb molta superioritat. Els de la Ribera Alta -Carlos, Jordi i Juan- guanyaren per 25-0 a Borbotó E, que jugà amb Sergio, Sergi i Alberto.
A més, el títol de la categoria en cadira de rodes va ser per a Universitat Politècnica de València C, amb Paco i Pascual, amb un resultat de 25-0 contra UPV A (Toni i Nasser).


CATEGORIES FEMENINES SEGONA
El campionat de Segona A ja estava adjudicat al club de Beniparrell, a falta de determinar l'equip que alçaria el trofeu. Paula i Noelia (Beniparrell B) guanyà per 25-0 a Beniparrell C (Lucía i Mireia) i s'emportà el títol.
Baix Girona A s'imposà amb autoritat a la final de Segona B. El conjunt de la Marina Alta, amb Ana i Maria, dominà per un clar 25-5 a Bicorp F, format per Laia i Nuria.
A Tercera A, el jove equip del Genovés F es va imposar a Oliva D per 25-10. Les de la Costera, amb Paula, Irene i Carla, s'adjudicaren el triomf davant la formació de la Safor, integrada per Silvana, Mar i Aina.
El títol de Tercera B va ser també per al Genovés, en aquest cas l'equip H, en una final molt disputada davant Rafelbunyol B. Silvia, Maria i Carla s'adjudicaren per la mínima (25-20) el campionat contra Maria i Mireia.
Per últim, Carlet Volea B es va apuntar el trofeu de Quarta, amb el seu triomf contra Baix Girona C. Anna, Gemma i Mar dominaren a Sara i Isabel per un marcador de 25-15.
Durant tot el cap de setmana, participaren en els lliuraments de trofeus i medalles Vicent Mompó, president de la Diputació de València i alcalde de Gavarda; Vicent de la Concepción, regidor d'Esports d'Alzira; José Vicedo, alcalde de Favara; Nuria Mengual, alcaldessa, i Santi Bueno, regidor d'Esports de Bicorp; Vicen Martínez, regidora d'Esports de Beniparrell; i els vicepresidents i vicepresidentes de la Federació de Pilota Valenciana Pablo Esteve, Pau Gallego, Susana Martínez, Susana Serrano i Bea Gavilà.
Federació de Pilota Valenciana

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesPilota Valenciana

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal