Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.939 Comentarios de usuarios: 125.612
EL SEIS DOBLE
domingo, 21 de enero de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Històric assoliment socialista: un alzireny al Govern d'Espanya
Opinió: Grup d'Opinió Política

Pot convertir-se en una figura clau, distingint-se per assumir responsabilitats polítiques de gran envergadura


._000550
És un moment sense precedents en la història de la democràcia: un afiliat al PSOE d'Alzira assumix un càrrec en el Govern d'Espanya. Com a socialistes, ens embarga un profund orgull en veure que la veu del socialisme alzireño està representada en el Govern de Pedro Sánchez.
Des del Grup d'Opinió Política, estenem les nostres sinceres felicitacions al nostre amic i company Jordi Llinares Sanjuán, pel seu nomenament com Director General de Programes Industrials, una nova responsabilitat en la seua carrera política. Som plenament conscients que Jordi, ha demostrat ser un professional excepcional al llarg de la seua trajectòria en la capital d'Espanya, on ha exercit les seues funcions en els últims anys.
Ara, de la mà d'una altra gran socialista i gestora excepcional, Rebeca Torro, estem segurs que la seua capacitat de gestió es farà palpable en el Ministeri d'Indústria i Turisme. Li desitgem molta sort, i com el bé sap, Alzira és la seua llar; l'Agrupació Socialista, el seu refugi des que la seua mare, Pilar, va decidir afiliar-se a la nostra agrupació. Estem segurs que seguiràs el camí del socialisme que has viscut des del teu naixement.
En l'actualitat, la ciutat d'Alzira, immersa en la seua esdevindre polític sota un govern tripartit, destaca la importància de l'agrupació socialista. Jordi Llinares, pot convertir-se en una figura clau, distingint-se per assumir responsabilitats polítiques de gran envergadura, tant a nivell nacional com local.
El seu paper va més enllà de la simple militància; podria convertir-se en un futur en responsable de funcions per al progrés socialista alzireny. La confiança depositada en Llinares, per el Govern de Pedro Sánchez, reflectix el seu compromís i capacitat per a liderar iniciatives transformadores tambe en la realitat local. 
Este enfocament dinàmic, guiat pels ideals socialistes, subratlla la importància de figures com Jordi Llinares, com a impulsors del canvi a la ciutat d'Alzira.
Enhorabona, Jordi, et desitgem molta sort. Ja saps que Alzira és la teua casa, i som ací per al que necessites en benefici de tots els ciutadans.

Grup d'Opinió Política

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ADMINISTRADOR - 21/01/2024
ESTA ENTRADA NO ADMITE COMENTARIOS

EL SEIS DOBLE se reserva el derecho de admitir comentarios en las entradas de su diario digital. Podrán ser omitidos en los reportajes y las noticias de carácter comercial o personal, bien por acuerdo de la redacción o bien por decisión del autor/es del artículo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal