Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de enero de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El Nou Bàsquet Alzira lluitarà per la Copa Autonòmica

El 17 i 18 de febrer a Guadassuar


._000600
El Pérez Puig va congregar este diumenge un bon grapat d’aficionats al bàsquet que es disposaven a viure una vesprada emocionant per tot el que estava en joc.
Maristes i NB ALZIRA arribaven empatats a victòries a la última jornada de la primera volta. El guanyador, a més de consolidar-se en el segon lloc de la classificació podia aspirar a disputar la Copa Autonòmica, títol pel que competeixen els primers classificats dels tres grups d’Autonómica i el millor segon. Per aconseguir-ho, els alzirenys necessitaven, no únicament guanyar a Maristas, sinó fer-ho per una diferència superior als 17 punts, empresa que no semblava gens fàcil donada l’entitat del rival.
Els blaugrana entraren bé al partit i amb un joc dinàmic i agresiu guanyaven el primer quart 28-15. 
Els tretze punts de diferència els posaven una mica més prop del doble objectiu però els de València reaccionaren en el segon quart, parant l’ofensiva local amb una defensa en zona i millorant les seues prestacions ofensives, retallant a 9 punts la diferència a l’arribar al descans (49-40).
Maristas va continuar reduint diferències en els primers compassos de la represa fins a ficar-se només a 5 punts (51-46) però tres triples consecutius, dos d’Ignacio Furió i un tercer de Vicent Duque, tornaven a posar NB ALZIRA 14 dalt a falta de 5:03, diferència que s’allargava lleugerament fins al 69-54 a l’acabar el tercer quart.
Els jugadors de Dani Cuenca afrontaven l’últim quart amb mig partit a la butxaca però necessitaven encara una espenta final per tal d’augmentar la diferència al menys fins al 18 punts.
 No va ser una espenta sinó més bé un atropellament en tota regla el que van propinar els alzirenys al seus contraris. Fermesa defensiva, rapidesa i bones decisions en atac, servien per propinar un 12-0 en 5 minuts (81-54) i que Maristes baixara els braços definitivament. Els alzirenys semblaven insaciables i continuaren el seu monòleg, concedint els dos primers punts al rival a falta de 2:35. El parcial de l’últim quart va ser demolidor: 30-7 per arribar al 99-61 definitiu.
D’esta manera NB ALZIRA acaba la primera volta en segon lloc en solitari amb les mateixes victòries que el primer classificat, Escolapias, i aconsegueix de manera brillant la classificació per jugar la Copa Autonómica que disputaran contra els primers classificats de cada grup: Basquet Comenius, Ifach Calpe i Escolapias. La cita serà els dies 17-18 de febrer a Guadassuar.
La vesprada no va ser completament redona ja que el junior del NB ALZIRA també aspirava a acabar primer del seu grup i classificar-se per a la Copa Junior Preferent. Per tal d’aconseguir-ho necessitaven guanyar el CB Sueca. Tot semblava encarrilat al descans quan els alzirenys guanyaven de 14 punts, però després d’una desafortunada segona part, els de la Ribera Baixa acabaren imposant-se 51-54.  
 
Nou Bàsquet Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal