Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.616
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de febrero de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Mil escolars d’Alzira participaran en la iniciativa educativa ‘La vida de les coses’

Fins al 8 de març en quinze centres escolars



._000634
 
La Regidoria d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat de l’Ajuntament d’Alzira impulsa la iniciativa educativa «La vida de les coses» amb l’empresa adjudicatària del contracte de neteja i arreplega de residus urbans a Alzira, Fovasa.
«La vida de les coses» és un projecte basat en l’educació per a la sostenibilitat i naix amb la vocació de construir un futur millor a través de les noves generacions. Està destinat al primer cicle de Primària (primer i segon).
La iniciativa es du a terme amb diferents accions. D’una banda, dos educadores ambientals visitaran les aules acompanyades d’uns personatges ben simpàtics com són Nicolata, el Senyor Tap o Ana Manzana. En les «reciclasses», explicaran a la xicalla mitjançant jocs i activitats lúdiques què és el canvi climàtic, com s’han de separar correctament els residus o com consumir de manera responsable. En total, s’impartiran cinc unitats didàctiques elaborades d’acord amb el temari curricular escolar.
Estes sessions es faran amb tauletes, vídeos i sistema de preguntes i respostes interactiu, cosa que farà que siguen ben divertides alhora que didàctiques. 
L’alumnat comptarà amb un còmic, es facilitarà al professorat tot el material vist en classe per a poder aprofundir en estos coneixements i també l’aplicació del projecte i la web on veure els vídeos de les sessions, fer-se fotos amb els personatges del còmic o utilitzar la realitat augmentada a través del còmic, a més de cantar i ballar la cançó de la campanya. 
El regidor d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat, Enrique Montalvá, ha destacat «la utilitat i l’oportunitat d’esta iniciativa educativa que farà que els xiquets des de ben menuts coneguen com és la vida dels diferents materials, com reciclar-los i evitar la contaminació».
Aproximadament mil xiquets i xiquetes de primer cicle de Primària fruiran d’esta activitat que arribarà als quinze centres escolars d’Alzira. La iniciativa s’inaugura el divendres, 9 de febrer, i s’allargarà fins al 8 de març, període en el qual es faran quaranta «reciclasses».
La campanya l’han presentada a l’Ajuntament d’Alzira el regidor Enrique Montalvá, la cap del servici, Sonia Monteagudo, el cap de servici de Fovasa, Miguel García, i l’educadora ambiental Alejandra Pina.
Ajuntament d’Alzira

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

experimentos - 09/02/2024
Excelent iniciativa.
Montalvá, eres gran.
En el PP, hi ha alguns comentaris interns, ploren la teua marxa.
pesadilla - 09/02/2024
Que buena iniciativa, la concienciación temprana.
Experimentos, el PP de Alzira están muy muy flojos.
Es curioso, acabo de ver una publicación del PP acerca de la aprobación del proyecto de construcción de viviendas en el Torretxo cuestionando que nos lleve a pagar una indemnización. Sólo recordarles a estos Sres que ahora todos los ciudadanos vamos a pagar un millón de euros de la inacción de su mentora Bastidas. Solo es recordárselo ya que puede ser que algunos no lo recuerden pero Palacios sí que debería recordarlo.
A llorar a la llorería

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal