Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.928 Fotografías: 108.918 Comentarios de usuarios: 125.598
EL SEIS DOBLE
martes, 13 de febrero de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Nou Bàsquet Alzira guanya en la pista de Picken i manté el lideratge

Tot i no fer un partit brillant


._000723
Tot i no fer un partit brillant, NBALZIRA aconseguia dissabte una nova victòria a la pista del Picken Claret que el consolida al capdavant de la classificació i li permet afrontar la Copa amb la confiança que dona una excel·lent ratxa de 13 victòries consecutives.
No obstant la diferència del marcador final, l’encontre va ser molt igualat i tan sols en l’últim quart els alzirenys aconseguien posar terra pel mig.
Els visitants semblaren entrar al partit disposats a marcar distàncies des del principi, de manera que als 5 minuts el seu avantatge ja fregava els 10 punts, però Picken aprofitant algunes segones opcions retallava a només un punt la diferència al final del primer quart (21-22).
Tots dos equips tingueren problemes per anotar durant el segon quart que acabava amb un raquític 7-11 i amb als blaugrana 5 punts dalt (28-33).
Els locals milloraren les seues prestacions durant el tercer acte, i si bé la seua anotació no va ser molt alta, deixaven el seu rival amb només 10 punts  per tal d’encarar l’últim quart amb un ajustadíssim 42-43.
Va ser al llarg dels 10 minuts definitius quan els de la Ribera mostraren les qualitats que els han portat al lideratge. Mentre que el rival acusava el cansament i l’eliminació per personals d’un parell de jugadors, l’equip alzireny, amb una rotació més ampla, aconseguia per fi córrer con acostuma i anotar de la línia de 6,75 (quatre triples en este quart per tan sols un durant la resta) per tal d’obtindre una clara victòria final per 52-68.
El proper cap de setmana NBALZIRA no jugarà el corresponent partit de lliga per haver de disputar la Copa Senior Autonómica que tindrà lloc en Guadassuar, en la que també participaran Basquet Comenius, CB Escolapias SMA i CB Ifach Calpe. 
La primera cita serà el dissabte 10 de febrer a les 17:00 contra Bàsquet Comenius mentre que la final la disputaran el diumenge a les 11:00 els guanyadors de les dos semifinals. El campió de la Copa aconseguix directament l’ascens a Primera Divisió, títol que comportaria una merescuda recompensa al gran treball de Dani Cuenca i els seus jugadors.
 
NOU BÀSQUET ALZIRA
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal