Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de marzo de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira reforça el servei de neteja per a la setmana de falles

Es distribuiran 38 WC químics en llocs pròxims a cada falla alzirenya


 

._000937


._000351
La regidoria d’Agricultura i Serveis per a la ciutat junt amb l’empresa FOVASA han posat en marxa el pla de neteja urbana per a la festa de les falles. El servei diari es veu reforçat amb un operatiu especial de neteja viària i recollida de residus, incrementant així els recursos tant amb operaris com amb maquinària.
S'han incrementat el nombre de contenidors en 62 unitats, situades als voltants de les falles i es realitzen 3 recollides de residus extraordinàries al dia per al buidatge d'este reforç de contenidors. A més, també per mantindré a els carrers més nets, s'ha reforçat el servei de retirada de desbordes i neteja als voltants dels contenidors en 2 rutes extraordinàries. Pel que fa a la neteja de carrers, s’ha reforçat amb un agranadora i un peó en els llocs més transitats i més afectats per la brutícia, amb supervisió diària i també s’ha reforçat la neteja manual vespertina. 
També s’han repartit 329 papereres de cartró entre les comissions falleres i instal·larà WC químics en distints punts de la ciutat.  La zona de les mascletades compta amb cinc vàters, un d’ells per a persones discapacitades, a l’avinguda Sants Patrons, número 5 des del primer dia, el dimecres 13 de març. A banda, a partir d demàl 16 de març es distribuiran 38 WC químics en llocs pròxims a cada falla alzirenya, més altres 2 extres en punts de més trànsit de gent com la plaça Major, el carrer Pérez Galdós i la plaça del Mercat. 
A més dels serveis especials per a netejar després de cada acte, mascletà, castell de focs artificials, globotà, cavalcades, Ofrena, la nit de la cremà té un dispositiu extraordinari, en el qual els s’incrementen els mitjans humans i tècnics  per a la retirada de cendres i neteja de les falles.  HI haurà treballant 5 equips de 4 operaris, 2 cisternes d'aigualeig, 3 camions de caixa oberta, 2 porta contenidors, 4 escombradores, 3 hidro netejadores...), a més se subcontracta una flota de 6 pales i retro-excavadores i 11 camions  per a la càrrega i transport de cendres, i la neteja posterior a tot l'esdeveniment.
El regidor d’Agricultura i Serveis per a la ciutat, Enrique Montalvá, ha destacat que “este reforç de la neteja urbana, tant en recursos humans com tècnics, permet que les persones disfruten de la festa fallera i a l’endemà després dels actes, la ciutat estiga neta“. A banda d’este servei de neteja “també hem reforçat la conscienciació a través de la campanya No embrutes les falles, per a que la gent siga conscient de no embrutar.”
Ajuntament d’Alzira
 
 
 

.-000132VID

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal