Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de abril de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís commemora els 40 anys de valencianisme polític a l’Ajuntament d’Alzira

Hi haurà dos actes públics a la Casa de la Cultura: una taula redona hui 25 d’abril i la inauguració d’una exposició el dia 29 d’abril


  

._000905

El 2023 es commemoraven els 40 anys de la presència del  valencianisme polític a l’Ajuntament d’Alzira. Des de la Unitat del Poble Valencià,  passant pel Bloc Nacionalista Valencià, fins a l’actual Compromís, 24 regidors i  regidores ens han representat a l’Ajuntament d’Alzira. 
Hem volgut esperar-nos a celebrar aquesta efemèride tan important per a fer-la  coincidir amb el 25 d’abril, Dia de les Llibertats Nacionals i amb l’objectiu de  reflexionar sobre la gestió realitzada quan hem estat en l’oposició i en el govern, i  també exposar propostes de futur.  
La nostra presència a l’ajuntament ha permés dur a terme moltes actuacions  progressistes, feministes, identitàries, ecologistes i solidàries que han contribuït a  millorar la vida de la ciutadania alzirenya. Un treball portat a cap amb  responsabilitat, honradesa, constància, transparència, eficàcia i amabilitat. 
Els actes previstos, que tindran lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira, són els següents:  
1. Dijous, 25 d’abril, a partir de les 19 hores. Taula redona al voltant dels 40 anys  fent poble i País. Participaran regidors i regidores de diferents etapes al  consistori. Hi haurà actuacions musicals, projectarem un audiovisual  commemoratiu i lliurarem l’11é Guardó Murta al col·lectiu de regidors i  regidores i que s’atorgarà a Toni Murillo (regidor d’UPV des del 1983 fins al  1998). Hi assistiran diversos representants de la direcció del partit i membres  d’altres col·lectius comarcals.  
2. Dilluns 29 d’abril, 19 hores. Inauguració de l’exposició 40 anys fent poble i País  (1983-2024) que mostra, en panells i fotografies, una selecció  d’esdeveniments representatius de l’activitat duta a terme pel col·lectiu de  Compromís Alzira 
La comissió de treball organitzadora està formada per Alfred Aranda (coordinador),  Diego Gómez, Israel Pérez, Raül Ferrer, Lluís Andrés, Toni Murillo, Jordi Sánchez, Lucia  Garcia i Alícia Sifre.
El col·lectiu agraeix la confiança rebuda pels alzirenys i les alzirenyes, la qual ha  augmentat progressivament i ens ha permés governar tres legislatures seguides amb  responsabilitat, honradesa i amabilitat. Alzira és un referent per al nacionalisme  valencià en tot el nostre país. Seguirem amb el mateix coratge i la mateixa il·lusió  per combatre les polítiques regressives i antidemocràtiques. 
 
Compromís Alzira 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 13/04/2024
Compromís votó en contra del trasvase del Ebro y de la celebración de la Copa América en Valencia para dejarle la vía libre a Barcelona, entre muchas otras cosas.
Traducción del artículo: 40 anys de catalanisme polític.
juanes - 14/04/2024
Solo hay que ver los colores del dibujo para saber hacía donde se dejan caer, y lo valencianistas que son.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal