Miércoles, 1 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.235 Año: 18 Noticias: 45.935 Fotografías: 108.925 Comentarios de usuarios: 125.600
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de abril de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Arriba el millor pla per a les vesprades del divendres a Alzira

‘Alzira Tardeo’, de 19 a 22 hores amb actuacions de música en directe, DJ’s i molt més…



.-000403


._000939

 
La Regidoria d’Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Treball i Comerç llança de nou este divendres una nova edició del Tardeo. L’objectiu d’esta campanya és donar suport i promoure el sector de l’hostaleria com a motor econòmic fonamental per al creixement econòmic. També la generació d'ocupació i l'atracció de turistes, contribuint així al benestar i la prosperitat de la ciutat en el seu conjunt. Amb esta iniciativa s’incentiva l'oci diürn per a dinamitzar el consum en els locals d'hostaleria durant la franja horària de la vesprada dels divendres, de 19 a 22 hores i es dona resposta a la demanda de distintes franges d’edat, gràcies a la varietat d’oferta musical i cultural.
Cal recordar que el tardeo és una tradició espanyola que combina la cultura de la tapa amb l'ambient festiu i relaxat de les vesprades. És una forma única de gaudir de la gastronomia, la música i la companyia d'amics en un entorn distés. Divendres amb bona música i tapes en un ambient festiu i acollidor que busca que Alzira siga referent.
La regidora d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Gemma Alós ha convidat « la ciutadania a que participe d’esta iniciativa que reprenem després de pandèmia. És moment de gaudir de les vesprades dels divendres amb bona música, bon menjar i bona companyia». A més l’edil ha destacat que «totes les actuacions que es realitzaran quinzenalment a distints punts de la ciutat estan a càrrec de músics i DJ locals, per a fomentar així el talent musical i cultural de la nostra ciutat».
Esta iniciativa se suma a altres campanyes específiques que ajuden a l’hostaleria com ara “Entre Pa i Borreguet: La ruta de l’esmorzaret del millor pa del món”, el concurs de la Reganyà i la seua promoció, el sorteig de sopars romàntics per Sant Valentí, ”Gestiorant” formació específica per al sector i des de 2018 amb la creació de l’Escola de cuina “El Respirall” es treballa en la formació de personal de sala i de cuina.

IDEA
 
 
._000905
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
Gastronomía
Rutas y Promoción de Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 19/04/2024
El que he vist en altres poblacions es l'ornamentació de les terrasses amb llums, guirnaldes, etc. Això aporta un plus lúdic i festiu, convida i motiva a la gent a seure i prendre algo, igual que un bon escaparate crida l'atenció de l'usuari.
Els hotelers han de jugar també aquesta carta, en la mida del possible.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal