Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de mayo de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 Ahir es va celebrar a Alzira la VIII Matinal Motera

L’activitat que més va destacar, com és habitual, va ser la ruta turística fins a l’ermita de la Muntanyeta de San Salvador


Ahir va tindre lloc un any més a la nostra localitat la huitena Matinal Motera organitzada pel Moto Club Alzira i el Moto Bar La Vila. L’objectiu principal era convertir als motors en els principals protagonistes del matí, així com reunir a tota la gent aficionada al món de les motos en aquest esdeveniment tan emotiu.

El fum, el soroll dels motors, la música, l’ambientació acústica i les motos estacionades van atraure una gran acollida de públic i participants, no sols d’Alzira, sinó també dels pobles del voltant, ja que, a més de l’entreteniment que produeix aquest tipus d’ events, el bon oratge va ajudar en tot moment.

Una zona de l’Avinguda Lluís Sunyer va ser destinada per a tota la gent que va voler participar-hi, ja que la matinal estava repleta d’activitats per a que qualsevol persona, encara que no fora molt amant del món del motor, poguera gaudir d’esta jornada.

Entre altres cosses més es va poder disfrutar d’un gran esmorzar preparat pels membres del Moto Club Alzira i sortejos de camises, materials relacionats amb les motos i, fins i tot, quatre entrades per al GP de Xest. Tanmateix, hi havia un castell inflable per als més menuts que s’acostaren i diverses tendetes per a adquirir algun record. Finalment, com a novetat d’aquest any, es va cercar una zona per a fer un circuit de Karts, que van donar a la matinal un toc especial de diversió i entreteniment per als espectadors. Als voltants es podia veure tota una gran exhibició de motos aparcades amb la finalitat de poder ser vistes tan per la gent apassionada de les dos rodes com per als més curiosos.

L’activitat que més va destacar, com és habitual, va ser la ruta turística que van poder fer els assistents amb els seus vehicles de dos rodes fins a l’ermita de la Muntanyeta de San Salvador, on van aparcar les seues motos a la gran explanada i s’assentaren a prendre alguna cosa al Bar la Muntanyeta. Per últim, per tal d’acomiadar l’acte, tornaren al lloc inicial i, una vegada situats a l’Avinguda Lluís Sunyer, començaren a sortejar entre els participants totes les sorpreses que hi havien preparades.

Cal recordar que la sede oficial del Moto Club Alzira es troba al Moto Bar la Vila, situat al Carrer Saludador, número 3 d’Alzira.

“Ja portem molts anys realitzant la matinal a Alzira i enguany em tingut la gran sort de que l’oratge ens ha ajudat molt, ja que portem dos anys consecutius que sempre eixia el dia plovent i la gent no s’animava tant”, declarà a El Seis Doble Sergio Martínez, president del Moto Club Alzira.

Continuà dient-nos que “la matinal està pensada per a totes les persones aficionades al món de la moto. A més, intentem poc a poc introduir cosetes noves per a fer més divertit l’esdeveniment, aquest any els Karts. Des del Moto Club Alzira animem a que la gent que li agrade este món s’apunte i es faça membre dirigint-se al Moto Bar la Vila, amb la finalitat de poder ser cada dia uns quants més i entre tots passar-nos-ho millor”.

Carlos Ramírez
 

 


 

 


 

                          
 .-000036                                                                                                                                  .-000021

                          
 .-000014                                                                                                                                  .-000079
                          
.-000056                                            .                                                                                                .-000065                            

.-000071                                                                                                                              .-000072

                            

.-000084                                                                  .-000091


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasCarlos Ramírez
DeportesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal