Sábado, 11 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.245 Año: 18 Noticias: 46.011 Fotografías: 109.004 Comentarios de usuarios: 125.638
EL SEIS DOBLE
lunes, 16 de septiembre de 2013
Clic en la foto para ampliar

Diego Gómez
Ver imágenes de esta noticia
1

 La tèrbola política d’aigua d’Elena Bastidas va a perjudicar als alzirenys i alzirenyes

Gómez: “Si l’Ajuntament d’Alzira s’incorpora al Conveni regulador de la Comunitat d’Usuaris de la Ribera del Xúquer, augmentarà el rebut de l’aigua i es pot tancar per sempre la possibilitat de tenir una assignació d’aigua de bona qualitat del Xúquer”


 

. -000211
f#issribera1020130305

A l’últim Ple ordinari, el del mes de juliol, Elena Bastidas va incloure un punt a l’ordre del dia per a la incorporació de l’Ajuntament d’Alzira al Conveni regulador de la Comunitat d’Usuaris de la Ribera del Xúquer. És a dir, la solució proposada per la Generalitat Valenciana a la problemàtica de la qualitat de l’aigua a La Ribera.

Com és habitual, primer es va tractar en Comissió Informativa. En la mateixa Compromís per Alzira va proposar deixar el punt damunt de la taula per a buscar consens dels grups polítics i les entitats implicades. El PP va votar en contra d’aquesta proposta. Per tant, el PP estava per aprovar el Conveni i així ho va fer. Però el dia següent al Ple, sense més informació ni explicació, la Sra. Bastidas, com a Presidenta del mateix, va proposar deixar el punt damunt de la taula.

Des de Compromís per Alzira enteníem que es tractava de buscar el consens que demanàvem i, per tant, d’estudiar el Conveni de nou. El que no entenem és perquè, la Sra. Bastidas porta ara a un Ple Extraordinari –el d’incorporació del nou regidor José Andrés Hernández- l’aprovació de la incorporació a un Conveni sense haver donat cap explicació ni haver buscat cap consens.

Des de Compromís per Alzira ens preguntem, a què està jugant el PP? Perquè, si el PP d’Alzira vota a favor d’aquest Conveni, es pot tancar per sempre la possibilitat de tenir una assignació d’aigua de bona qualitat del Xúquer amb la concessió administrativa.

La Sra. Bastidas s’oblida que el Sr. Montalvà va signar una moció conjunta de tots els grups polítics i que va ser aprovada a l’Ajuntament d’Alzira on es demanava la concessió administrativa de l’Aigua del Xúquer per a La Ribera. Precisament ara que l’esborrany del nou Pla de Conca del Xúquer està en fase d’informació pública, és quan s’ha de demanar amb més energia que mai la concessió d’aigua del Xúquer per a La Ribera i, per tant, per a Alzira.

Per això, des de Compromís per Alzira, demanem que es torne a deixar damunt de la taula l’aprovació d’aquest punt. Si el PP insistira en tractar el tema, almenys li demanem al Sr. Montalvà que vote en contra perquè ell és regidor per a defensar els interessos dels seus ciutadans i no els interessos d’aquells que volen especular amb l’aigua.

Diego Gómez

Portaveu G.M. Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 



                           

.-000187                                                                                                                          .-000100
                           
.-000197                   .-000213
.-000228

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pepe - 17/09/2013
Pero Diego, siempre dándole vueltas a lo mismo, no ves que lo que dices no interesa a nadie, aburres hasta a las ovejas. En política no vendes ni una escoba.
petet - 17/09/2013
"possibilitat de tenir". Tan valencià que és "tindre".
alzireño. - 19/09/2013
Que el PP, es una ruina para los valencianos está más que demostrado. Lo que me sorprende es qué no quieran darse cuenta y sigan, erre que erre, arruinando nuestra Comunidad Valenciana, día tras día, como si no pasara nada, como si el futuro de este pueblo no fuera con ellos, ya que visto lo visto les importamos un pepino.
Que vergüenza de Partido Político y que vergüenza de personajes que lo forman.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal