Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.593
EL SEIS DOBLE
lunes, 24 de octubre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La falla Camí Nou d’Alzira va celebrar la Festa del Nomenament

Les falleres majors per a este exercici seran la xiqueta Anna Mera Andrés i Maria Magraner Llavador


 

El passat dissabte, la falla Camí Nou va celebrar la Festa del Nomenament de les seues falleres majors per al 2012.

L’acte va estar brillantment presentat per el delegat de festes Paco Pérez Sebastián.

Se van acomiadar Julia Andújar Aliques, fallera major infantil 2011, i Mer López Expósito, amb unes emotives i sentides paraules.

La secretaria, Rebeca March Gomis va llegir les corresponents actes de nomenament de les noves falleres per al 55e exercici de la comissió, la xiqueta Anna Mera Andrés i Maria Magraner Llavador.

Anna Mera Andrés i el seu germà, el president infantil Germán Mera Andrés, van fer un original parlament a mitges i Maria Magraner Llavador, es va  dirigir a la comissió amb la emoció del moment. Tots acompanyats al escenari per els seus pares Germán Mera Redondo, Anna Lluïsa Andrés Peris, Pepe Magraner Andrés i Amparo Llavador Guerola., acompanyats amb membres de la falla

Tanca l’acte el president Pepe Magraner Andrés desitjant als fallers unes bones festes i una bona falla.

Falla Camí Nou d’Alzira
 

 

.-000019

 

             
.-000041                                                                             .-000000

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Un faller. - 25/10/2011
Efectivamente, un acto muy brillante y concurrido en el que se dio la coincidencia de que los dos presidentes y las dos falleras mayores son de la misma família. Família de una gran tradición fallera. Los padres del presidente y abuelos de la fallera mayor, Bernardo Magraner Torres y Clara Andrés Pascual, ya fueron en su día presidente y fallera mayor de la Falla Cami Nou. Y el abuelo del presidente y fallera mayor infantil, Salvador Andrés Pascual, el poeta, escritor y fallero más veterano de Alzira.
¡ENHORABONA A LA MILLOR FALLA D'ALZIRA!
altre faller - 25/10/2011
De casta li be al galgo, et desitje el millor en aquest any com a fallera del Cami-Nou, l'acte va ser molt bonic i emotiu ja que la teva familia es de les mes vinculades a la falla desde ja fa molts anys creq que mes de 40 anys. No haveu perdut l'estima per la falla i avui mes que mai vas a representar de nou a la falla que tan vols, ho vas a fer molt be, aquest any va a ser molt especial, ja que ton pare com a president al teu costat tot l'any, deura ser molt bonic. Res mes enhorabona als dos i ens vetgem en la falla, Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal