Jueves, 16 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.250 Año: 18 Noticias: 46.048 Fotografías: 109.049 Comentarios de usuarios: 125.649
EL SEIS DOBLE
martes, 19 de febrero de 2013
Clic en la foto para ampliar

Edifici deshabitat en la zona de Tulell
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU - Alzira proposa que es cree una Agència de Lloguer Municipal

“Es tractaria d’una borsa de mediació de vivendes, tant de particulars com de bancs que tenen vivendes buides”



L’anunci de la Sra. Bastidas de portar a terme un Pla de Vivenda, basat en l’expropiació de vivendes en mal estat, en cas de materialitzar-se encara tardarà molts mesos en dur-se a terme (com a poc les primeres a finals del 2013), i encara es retardarà més poder posar-les a disposició d’un lloguer social fins que no es rehabiliten. Més enllà d’això, EU - Alzira exigim a l’equip de govern a dur a terme unes altres polítiques de forma immediata per a donar solucions al problema de la vivenda i les dificultats que travessen moltes persones en la nostra ciutat.

EU-Alzira ha presentat una proposta a l’Ajuntament, per a què siga tractada en el pròxim plenari, per tal de crear una Agència de Lloguer Municipal. Per mitjà d’aquest servei de lloguer social es proporcionaria una mediació en el mercat d’habitatge de lloguer destinat a aquelles persones que presenten dificultats d’accés a l’habitatge. Es tractaria d’oferir les vivendes buides d’Alzira a un preu assequible, sensiblement per davall del preu de mercat. El 30% de la suma dels ingressos de cada família seria el preu màxim de lloguer.

Per a portar a terme aquesta Agència de Lloguer Municipal, EU - Alzira proposa que l’Ajuntament d’Alzira elabore un informe des de serveis tècnics per a oferir a les vivendes buides, de particulars o de vivendes de promocions incompletes, que siguen cedides a la borsa de lloguer social amb un descompte d’un 50% de l’IBI.

Mentre que, per un altre costat, des d’EU reclamem el compromís de l’Ajuntament d’Alzira per a acordar amb els responsables de les entitats financeres presents a la ciutat la creació d'una borsa de vivendes, destinats al lloguer social, amb els pisos buits que tenen en propietat; i, en cas que no col·laboraren, que es negara l’Ajuntament a mantindre operacions financeres amb aquestes entitats.

Des d’EUPV d’Alzira, recordem que a Alzira hi ha, com a mínim, més de 5.000 vivendes buides. Al mateix temps, es tramiten dos desnonaments diaris de mitjana en els jutjats de la nostra ciutat. Per tot açò, entenem que el canvi de tota aquesta situació i que pateixen milers de famílies també a Alzira ha de nàixer del compromís polític i la voluntat municipal de minimitzar l’impacte de la crisi hipotecària i del problema de la vivenda.

EU - Alzira

 

 

Sin lugar a dudas…
La más completa información de la comarca en El Seis Doble Temático

 

 

        
 .-000166                               .-000185          




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Atarazanas li diuen - 19/02/2013
El peu de la foto diu: Edifici deshabitat en la zona de Tulell
I deuria dir: Edifici deshabitat i inacabat en la zona de Tulell
(Encara estan treballant, a ralentí perquè no estaran venuts la majoria, però treballen)

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal