Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.052 Fotografías: 109.053 Comentarios de usuarios: 125.652
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de febrero de 2013
Clic en la foto para ampliar

Intervenció de Vicent Ginestar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El grup Compromís és va constituir recentment a Alzira

S’ha adherit a la coalició el partit de La República



m#iguelelectrodomesticos20121214

Continuant amb el procés de constitució dels col·lectius locals de Compromís després que el passat 25 de gener es constituira l’estructura comarcal a Carcaixent recentment va ser el torn d’Alzira.

L’assemblea de constitució de Compromís a Alzira va tindre lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira. Recordar que el BLOC, Iniciativa i Verds, fundadors de la coalició Compromís, a la ciutat d’Alzira s’ha adherit com a partit La República i també hi ha persones adherides com és el cas del portaveu del grup municipal Diego Gómez.

A l’acte va eixir elegit el consell executiu local encapçalat per Vicent Ginestar com a portaveu i que completen les següents persones:

Permanent

Portaveu: Vicent Ginestar

Organització: Albert Furió

Comunicació i dinamització: Aida Ginestar

Finances: Jordi Sánchez

Política municipal: Carles Aranda

Sectorials: Vicent Camarasa

Joves i implantació: Jose Beteta

Politiques d’igualtat: Sara Garés

Política d’acció social: Manolo Valls

Vocal: Diego Gómez
 

Responsables de les comissions de treball

Educació: Miquel Oviedo
Economia: Empar Calatayud

Medi Ambient i Agricultura: Vicent Camarasa

Esport: Lorena Palomino
Cultura: Lluís Andrés
Festes: Salva Tudela
Urbanisme: Antoni Murillo
 

També va ser triat el representant del col·lectiu al Consell General de Compromís. La persona elegida va ser Albert Furió.

Com a part de la coalició electoral que va concórrer a les eleccions municipals de 2011, va assistir i va intervindre a l’assemblea, Pep Carreres, com a representant local d’Esquerra Republicana del País Valencià. També es va comptar amb la presència de Rafa Oliver, secretari d’Organització de Compromís a La Ribera Alta; Emili Altur, diputat provincial per Compromís a la Diputació de València, i Enric Morera, síndic del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes.

Compromís per Alzira

 
 
 
 
 
 

 

                          
.-000176                                                                                                                        .-000032 

                           
     .-000170                                                                                                      .-000135

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

un viejo perro negro - 21/02/2013
Paco,
Los viejos rockeros quedamos bien en la foto, pero no les interesamos en la gestion diaria, seguimos llamando a las cosas por su nombre. ¿Me equivoco?
julian - 21/02/2013
Volvereis a ir en coalición a las elecciones europeas con los burgueses-recortadores de CIU?.gracias
Historiaor - 21/02/2013
Clar que si Julian, si son amiguets... De fet em costa vore l'esquerra de Compromís... El Llop ahi està fota de lloc.
Enhorabona - 21/02/2013
Alguns estan molt preocupats per les europees, no han superat el trauma local i autonòmic i eixe és el seu problema però no el de Compromís, molta esquerra purista i patrimonialista veig, han oblidat que gràcies a ells hi ha un president del PP, quant de purisme Déu meu! tremoleu, tremoleu que la Oltra ja ve! Enhorabona Compromís!
Chinestar - 21/02/2013
Vicentet, Vicentet, el 4 concejal sense galons, que per a no voret t'engatusen en el nº 2 per a Adelaida. i secretari geral del Bloc i ara no se que de Compromís. Envia-los a pasturar, que tu vals mes, no?
Garrot - 21/02/2013
És precís que vinga Oltra
Morera és de mata morta.
A on está el Cripto-nazionalisme? - 21/02/2013
A on botons están els de Esquerra Republicana? Pero no anaen en vosatros? Que ha passat? Que no defeneu la independencia com en Catalunya? Conteuo, conetuo.
Aureliano - 21/02/2013
Compromís, de izquierda? JAJAJAJA
Si sois más beatillos que la clec de Alzira. Los que dejasteis solo al pringao de IU en lo de la Alcaldesa a la Virgen del Lluch. Sí, sí, el Frente Rojo sois. JAJAJAJA.
va de bo - 21/02/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.
alziro - 21/02/2013
Ostres Morera! El dels 70 mil eurets a l'any! Que bonico.
va de bo - 21/02/2013
Compromís te molt que dir, ara a seguir treballant per que aconseguir que la gent valore la vostra tasca, sou la millor alternativa al PP.
TFD - 21/02/2013
En fi compromis un partit de catalanistes financiats desde catalaunya que volen destruir la nostra historia i la nostra llengüa i convertirmos en una federacio dels Paisos Catalans.
Pere Peres - 21/02/2013
Tefedé, de moment per destruir la llengua ja et tenim a tu, cal ésser ase per escriure una línia i un tros d'una altra i omplir-la de faltes d'ortografia amb tanta malvolença.
banderita - 22/02/2013
TFD, el PP nos ha dejado tan mal a los valencianos que no creo que este Cataluña interesada en nada nuestro, vamos que les decimos a Madrid que nos independizamos y a Rajoy le damos una alegria que no veas.
Ritmo - 22/02/2013
Si yo fuera de Compromís estaría muy contento de ver tanto ataque gratuito. Vayamos asumiendo que Diego Gómez será el próximo alcalde de Alzira.
Altre - 22/02/2013
Tan difícil és d'entendre que Compromís no és "el palmero" de cap partit polític. Si EU va voler fer el ridícul amb els seus complexos històrics i va triar com a enemiga a la Verge del Lluc, és el seu problema. En Compromís existeixen altres preocupacions, que sí afecten als alzirencs.
finsalsco**ons - 22/02/2013
Ya ha salido EU? Es que tenéis que meterla por medio para justificaros? A cualquier persona que se defina como de izquierdas le debería chirriar que un ente etereo sea "alcaldesa perpetua", Y bueno... Compromís tomó su decisión. La de intentar quedar bien con todo el mundo. También fuisteis incoherentes con lo de la comisión del hort del redal donde os pudo ir a haceros la foto... O criticar la entrega de espacios rehabilitados con dinero público a empresas "amigas", pero bien que vais a haceros la foto y poneros ciegos de canapés... Lo dicho, ante un hipotético tripartito, mi voto como militante será desfavorable. Hasta que dejéis de justificar vuestras incoherencias a base de tirarle la culpa a EU.
Memòria - 22/02/2013
La Verge del Lluch no és enemiga, és per gràcia i gràcies al concurs i al vot de Compromís, Alcaldessa honorària perpètua franquista de la ciutat d'Alzira. Això si que és fer el ridícul, ridícul, ridícul,com quan el beato XXXX penja la bandera al pas de la processó, o la "regidora" sense experiència (és que sóc nova, perdonen vostès!) canta els Gojos en Canal 9. Això és ridícul, com quan Aranda i la susdita ixen amb el ciri a la processó a fer de patges de la senyora Alcaldessa Perpètua i no perpètua, i revaliden nomenaments i honors del franquisme. No teniu vergonya!
desperta ferro - 22/02/2013
Memória, si que esteu fotuts que fins manipuleu la realitat. Els primers en nomenar a EU es un comentari es aureliano al principi acusant a Compromís d´algo que sincerament amb la que esta caient a mi me importa un pito, siga alcaldessa, marquesa o reina. Si tens un vídeo o fotografia on es veja a la regidora cantant el gojos en canal 9 o a ella i a Aranda portant ciris podeu penjarlos en internet per a escarniu dels "susodichos". Cas contrari, puc afirmar que eres un mentider /a i un manipulador/a.
alcaldesa y por muchos años - 22/02/2013
Memória, para revalidar el titulo de alcaldesa no hacian falta los votos de izquierdistas como Compromís, que creo que no votaron a favor. Nos bastamos y sobramos con los votos de la gente hondada y amantes del orden que para eso tenemos mayoria en el Ayuntamiento de Alzira, en la Generalitat y en Madrid. Por algo será? No sabes lo que me alegran tus comentarios, seguir asi.
desperta ferro - 22/02/2013
Més val als valencians un diputat de Compromís que uns quants dels partits estatals que sols recorden als valencians cada quatre anys per eleccions:
http://www.huffingtonpost.es/2013/02/21/los-sobres-de-joan-baldovi-revienta-rajoy-debate_n_2731467.html
Cosme - 23/02/2013
Memòria: Si quieres saber lo que es hacer el ridículo, haz gala de tu nombre y averigua lo que pasó en el Ayuntamiento de Alzira el 19 de Julio de 1993, cuando EU formaba parte del gobierno municipal y con su apoyo y el de los demás partidos, transformaron el salón de sesiones en una "catedral metropolitana", para ratificar el nombramiento de patrón de San Bernardo y eso lo hicieron nuestros representantes civiles, suplantando a las autoridades religiosas. Aquello no fue hacer el ridículo, fue lo siguiente.
Si piensas que poner banderas en las procesiones o que los concejales no pueden cantar los "gozos", si son de un determinado partido, será debido a que todavía no has entendido, que en los partidos no totalitaristas, sí se respetan las creencias de la ciudadanía.
Pero nada, tu a lo tuyo, a defender a la "histórica" EU. Que estos, como ves, también tienen su historia.
Historiaor - 23/02/2013
Et refereixes a ixe concejal d'EU que va deixar de respondre davant l'assamblea? Crec que va acabar en el PSOE quan el tiraren del colectiu.
Paco Gimeno - 23/02/2013
Viejo, et contestaré a tu, donat que t'has dirigit a mi personalment, per aclarir el que preguntes.
De veritat, m'agradaria que xerrarem un dia per poder explicar-te, o contar-te, moltes coses que requereixen més temps i espai que el que tenim per aquests móns virtuals. Com que això no serà posible, al menys deixa'm demanar-te que llisques i mires les propostes i activitats de Compromís sense posar pel mig el mirall del prejudici. Només això.
En qualsevol cas, et diré que La República és un partit xicotet, però en el què, obviament, no soc l'únic militant. Així que no he de figurar jo a les llistes de tots els organs de la Coalició. No té res a veure amb el que insinues: Simplement, decidirem els meus companys de partit que per a l'òrgan local de Compromís ens representaren Manolo Valls i Lorena. Com també decidirem que a l'òrgan comarcal ens representara Vicent Alonso. Al cap i a la fi a mí, com Regidor que, de moment, soc, se'm convoca igualment a tots aquests òrgans. Així que participaré igualment de la gestió diària i podré dir on em semble convenient les coses pel seu nom. Però ni soc imprescindible, ni important, ni res, per figurar a cap foto.
Historiador, com que tú també t'has referit a mi; amb la mateixa estima que ho has fet et diré que et dediques a l'anàlisi del passat, i no a endevinar el futur. Segur que ets un bon historiador, però un mal endeví, doncs et puc adelantar que has errat el pronostic.
Val la pena matissar que Compromís encara no s'ha presentat a cap elecció europea, així que el comentari de julian està fora de lloc. Això sí, em sorprén la seua vara de mesurar: què només son roïnes les retallades si les perpetra un nacionalista català, però son perfectament justificables si les tissorades les dona un nacionalista espanyol? En fi, tampoc vull entrar en debats estèrils. Només assenyalar que els qui ara heu escrit que segur que a les pròximes europees Compromís anirà de la mà de Convergència, pot ser haureu de menjar-vos el comentari.
Et diré historiador que, ni jo mateix, ni cap dels meus companys de partit, ens hem sentit fora de lloc en cap moment des que estem dins de Compromís. Pot ser ens hem tornat tots de dreta, o pot ser no trobes l'esquerra de Compromís per què no t'has molestat a cercar-la. Els teus motius tindràs.
Als demés, en general, pense que no val la pena dir-los res. Les bobades sobre el catalanisme es responen per sí soles; i les que es refereixen a la puresa de sang (roja) tampoc. Al cap i a la fi, d'exemples d'incoherència els hi hà per tot arreu. És la condició humana, i no exclussiva de Compromís. Podríem no acabar amb exemples de persones que, militant dins de la vertadera i única esquerra, han participat a processons cíviques, han assistit a "tedeums", han encapçalat processons no tan cíviques, han presidit corregudes de toros..... i no acabaríem. I no em val que ara, historiador, ens digues que alguns d’ells ja no formen part d’EUPV. Quan ho feren sí que representaven eixa formació política, i si se n’anaren, o els tirareu (de tot hi hagué, i a alguns ni això) no va ser per cap d’eixos motius.
Però, es clar, alguns només tenen ulls per als demés, mentre no escolten les referències del seu estimat Hugo Chávez a la Verge, Deu i tots els membres del santoral.
Sou molt d'esquerres, i així ho proclameu. Però al mateix temps aclariu què, si es donara el cas de poder desallotjar de les institucions la dreta franquista, votarieu en contra d'això. Un exemple més de l'espèrit humà i la seua condició contradictòria. De res val el fet què, mentre som oposició, coincidim en pràcticament el 90% de les votacions, i ens trobem sovint a plataformes per l'educació i sanitat públiques, demanem que s'aplique la Llei de Dependència, ens oposem als desnonaments, reclamem un Xúquer viu...... Pel que sembla, la Verge del Lluch és un obstacle. Ja vos avance que, quan es done el cas, haureu de donar moltes, moltíssimes, explicacions de la vostra fugida cap endavant. Això però, ja és cosa vostra.
viejo - 24/02/2013
Paco
Tal vez algun dia nos tomemos ese cafe real que nos debe este mundo virtual, no obstante y desde mi punto de vista de observador subjetivo, mi impresion es la de que te has convertido en concejal-florero, segun dice mi amigo D...., "quedan muy bonitos en la mesa pero molestan para jugar al truc".
Tal vez este equivocado, pero tener un pepito grillo en un partido cansa y estorba a los que hacen el trabajo sucio de recaudar, de pactar o de asestar puñaladas traperas, en fin, lo que llamariamos mas eufemisticamente quehaceres habituales de los partidos.
saludos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal