Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.057 Fotografías: 109.060 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
lunes, 10 de junio de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Societat Musical d’Alzira i l’Acadèmia Xúquer organitzen el “I Campus Musical Alzira 2013”

Les classes es desenvoluparan del 15 al 19 de Juliol de 2013


  

t#empesta20130410

 Professors

 

Flauta: Javi Palomares

Naix a Alzira en 1990, comença els seus estudis de flauta a la Societat Musical d'Alzira amb Maria José Ull i mes tard amb Carolina Lluch. Obté el Títol Superior en l'especialitat de interpretació de flauta al Conservatori Superior de València, on estudia amb Maria Dolores Tomás. Ha estudiat també amb Francisco Varoch, Joaquín Jericó Rafael Casasempere, Emilio Galante i Ana Maria Alcaraz.

Ha sigut professor a l'Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera. Ha participat en l'Orquestra Simfònica de la Ribera i en la Banda Federal de la Comunitat Valenciana.

 

Oboè: Margalida Ramis

Naix a Algaida (Mallorca). En el 2009 obté el títol superior d'oboè al Conservatori Superior de Castelló. També està en possessió del Màster en Educació Secundària per la Universitat de València i el Màster en Música per la Universitat Politècnica de València. Actualment, està cursant la carrera d'Història i Ciències de la Música a la Universitat de La Rioja. És professora d'oboè al centre professional Mestre Serrano de Sueca i a l'escola de música de Benifairó.

 

Clarinet: Jose Beteta

Alzireny nascut el 1987, comença els seus estudis de clarinet a la Societat Musical d'Alzira amb Fede Rocafort i obté el Títol Superior en l'especialitat de Pedagogia del Clarinet al Conservatori Superior de València, on estudia amb Fernando Romaguera. Ha sigut alumne i ha fet cursets, entre d'altres, amb Vicent Alós, Jose Franch, Arno Piters, Enrique Pérez i Carlos Gil.

Ha sigut professor a l'escola d'educands de la Societat Musical d'Alzira, a la Societat Musical de Benimuslem i a l'escola de música de Sant Isidre. Així mateix ha sigut director de la coral del CEAM d'Alzira.

Ha participat de l'Orquestra Simfònica de la Ribera, de la Joven Orquesta de la Academia Europea, de l'Ensemble Clar-i-arts i del Quartet Lluch. Ha actuat com a solista amb l'Orquestra i la Banda Simfònica de la Societat Musical d'Alzira.

 

Fagot: Nacho Soler

Comença els seus estudis musicals a l'edat de 8 anys amb Juan Sapiña en la Societat Musical d’Alzira. Als 16 anys accedeix al Centre Superior de Música del País Basc on contínua els seus estudis amb David Tomàs. En l'actualitat Ignacio Soler prossegueix els seus estudis de fagot realitzant un Master en la Hoschule ür Musik und Theater de Munich amb Dag Jensen.

Ignacio Soler ha sigut membre de diferents orquestres joves com la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Jove Orquestra Nacional d'Espanya i la Schleswig-Holstein Musik Festival Orchester (Alemanya). Com també col·laborador de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó i de l'Orquestra Simfònica del principat d'Astúries.

Destaquen els seus primers premis en els concursos nacionals “Ciutat de Xàtiva” i en el Certamen Nacional

Intercentros Melòmano. Com a solista Ignacio ha realitzat una extensa gira de concerts que li ha portat a actuar com a solista en alguns dels festivals més importants d'Espanya, així com amb algunes de les orquestres més importants de la geografia espanyola, com l'Orquestra de Radi i Televisió Espanyola i l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.

 

Saxofó: Adrià Ferrando

Naix l'1 de juny de 1990 a Alzira (València). Comença els seus estudis de saxofon als 8 anys en el conservatori professional “Mestre Vert” de Carcaixent finalitzant en aquest centre el grau mitjà amb el professor Vicente Pérez Ruiz en 2008. Aqueix mateix any comença els seus estudis superiors de saxofon en el conservatori superior “Salvador Seguí” de Castelló de la Plana finalitzant aquests en 2012 amb el professor Juan Fernández Ferrandis.

Actualment està realitzant un curs de Perfeccionament en l'especialitat de saxofon en el conservatori CRR de Poitiers (França) en la classe de Gilles Tressos (baríton de el “quatuor Havanera” i professor en la classe de pedagogia CNSMD de París i CSMD de Poitiers).

Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb professors com: Antonio i Vicente Pérez, David Alonso, Claude Delangle, Arno Bornkamp, Juan Fernández Ferrándis, Juana Palop, Jordi Fuster, Javier Alloza, Guilles Tressos, Johan Van Der Limiten.

Membre fundador del quartet “*SAPA Quartet” com a baríton amb el qual ha obtingut diversos premis de música de cambra:

 

Trompeta: Patricio Soler

Músic natural d’Alzira, realitza els estudis de grau elemental i grau mitjà en la Societat musical d’Alzira, tenint com a professor a Ricardo Soldado Peris. Mes tard ingressa en el conservatori superior de música “Joaquín Rodrigo” de València, on conclou amb les més altes qualificacions, baix la tutela de Juan Carlos Alandete i José María Ortí Soriano.

Ha realitzat classes amb professors de talla internacional com: Juanjo Serna, Carlos Benetó, Luis González,

Roberto Bodí, Rubén Marquès, Enrique Rioja, Vince di Martino, Allen Vizzuti, James Thompson, Eric Aubier, Franck Puccini… Col·labora assíduament amb orquestres tals com: Orquestra del Palau dels Arts, Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola, Orquestra simfònica de Castella i Lleó, Orquestra de València, Orquestra simfònica de Navarra, Orquestra simfònica nacional de Catalunya… Actualment és trompeta solista de la Banda municipal de Barcelona.

 

Trompa : Yabel Fuertes

Nasqué a Cullera i començà el seus estudis musicals a l’Escola de Música de la Societat “Ateneu Musical “ de Cullera amb el professor David Canet. A l’edat de 8 anys ingressà al Conservatori Professional de Música “Agustín Olivert” de Cullera, amb el professor Bernat Ríos, amb el que finalitza el Grau Mitjà amb les més altes qualificacions. Seguidament segueix els seus estudis de trompa en el Conservatori Superior de Música de Valencia amb els professors D. Jose Rosell i els finalitza amb D. Miguel Torres obtenint el Títol Superior de Música.

Es membre fundador del Quintet “5 Vents”. En agost de 2004 participà en el Festival Junger Künstler Bayreuth (Alemanya), sent recomanat per Will Sanders. En l’any 2008 Trompa ajuda solista i desde Abril de 2009 fins octubre del mateix any trompa Solista de l’Orquestra Simfònica de Bilbao (B.O.S.).

En l’actualitat es membre del quintet de metalls “Art Brass Quintet”, en el que obtingueren el 2º Premi en el Concurs Nacional de Música de Cambra d’Alzira en Febrer de 2010, i professor de trompa en el Conservatori Professional de Música de Zamora.

 

Trombó: Jorge Pastor

Naix a Carcaixent (València), i és ací, en la seua ciutat natal, on comença els seus estudis musicals, primerament de la mà d'Agustín Martínez Caballero i Ángel Tomás, els quals van anar els seus primers professors. Seguidament, ja en el Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, realitza grau mitjà amb el professor Daniel Gimeno, obtenint així Premi Extraordinari de finalització de Grau Mitjà. Finalment es trasllada a Madrid, per a finalitzar els seus estudis superiors de Trombó amb els professors Elies Hernandis i José Enrique Cotolí, on acaba amb les més altes qualificacions.

Ha sigut membre de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana, Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra-Acadèmica de l'Orquestra de la Comunitat de Madrid , Orquestra-Escola de la Simfònica de Madrid, i reserva en Schleswig-Holstein Festival Orchestra i Gustav Mahler Jugendorchester. En 2008 i 2009 pertany a la borsa d'instrumentistes de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya (ONDE).

Participa activament amb l'Orquestra de la Comunitat de Madrid (ORCAM), Orquestra Simfònica de Madrid (OSM), Orquestra Filharmonía, Orquestra Internacional de Madrid, entre unes altres. Ha sigut becat per l'Associació d'Interpretes Espanyols (AIE) i en 2010 en un projecte del Ministeri de Cultura, va ser convidat per a tocar com a trombó solista amb Hanoi Philarmonic Orchestra (Orquestra Nacional de Vietnam) i en 2011 realitza una gira per Rússia en col·laboració amb l'Orquestra de la Comunitat de Madrid i Orquestra.

 

Bombardí i Tuba: Ivan Ortega

Natural d'Alzira (València). Comença els seus estudis musicals amb el bombardi en l'escola de la Societat Musical d’Alzira, amb els professors Josep Grau, Jordi Moreno i Rafael Tortajada. Contínua els seus estudis en el Conservatori Professional “Mestre Vert” de Carcaixent, amb els professors Joaquín Cardona i Vicente López. Posteriorment ingressa en el Conservatori Superior de Vigo amb el professor Antonio Rodríguez, traslladant-se més tard al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló amb el professor Vicente López. Ha realitzat cursos de perfeccionament instrumental amb professors com Yoshiro Hokazono, Jukka Myllys, Melç Cultbertson, Floyd Cooley, Roger Behrend, Gerd Wensink, Brian Bowman, Steven Pixeu, Mario Torrijo o Alberto Pons entre uns altres.

Actualment cursa primer de màster en música clàssica en l'especialitat de tuba tenor en el ArtEZ Conservatorium van Zwolle (Holanda) amb el professor Bernard Beniers (tuba solista de The Netherlands Radie Filharmonic Orkest).

 

Percussió : Ramón Llopis

Naix a Alzira (València) on inicia els seus estudis de percussió amb el professor Jose Morató, Josep Furió i Javier Sanchis. Continua els seus estudis de grau mitjà en el conservatori Mestre Vert de Carcaixent amb els professors Ángel García i Lluís Osca… Finalitza els estudis de grau superior en el conservatori Oscar Esplá d'Alacant amb el professor Joan Soriano. Realitza cursos de perfeccionament i masterclass amb: José Antonio Trigueros, Eric Sammut, Nacho Molins, Erico Daimo, Marinus Kornst, Mark Braafhart, Serguei Sapricheff, Pakito Baeza, Javier Aguillor, Joan Castello i Eloy.

Lurueña entre uns altres…. Ha col·laborat amb la Banda Municipal d'Alacant, l'orquestra de cambra de València, l'Orquestra d'Extremadura, Orquestra de Sagunt i el Ensemble SOXXI,participant en diversos festivals de percussió i actuant amb solistes com Erico Daimo. En 2004 va ser finalista del concurs joves intèrprets d'Alzira.

Actualment és professor de percussió en la Societat Artística Musical d'Alginet, i des de 2011 àmplia els seus estudis en el centre València Percussion Academy amb els professors Víctor Segura, Joan Soriano, Arturo Serra, Juanjo Rubio i Ernst-Wilhelm Hilgers (timbaler de la Staatskapelle de Berlín).

 
Reforç teòric: David González i Alberto Sánchez
 

Característiques del curs:

Dates de realització: del 15 al 19 de juliol de 2013.

Horari: de 9’30 a 14:00 hores.

Lloc: Societat Musical d’Alzira i Acadèmia Xúquer.

Taxes d'inscripció: 100 euros.

75 euros per als alumnes de l’escola de la Societat Musical d’Alzira.

Admissió d’alumnes: s'admetran les primeres 12 inscripcions.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 


                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
CulturaMúsica

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal