Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.939 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
viernes, 14 de junio de 2013
Clic en la foto para ampliar

Carles Aranda
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís demana que el nou Pla General d’Alzira es redacte pel propi Ajuntament i no per empreses externes

L’equip de govern d’Elena Bastidas ha gastat , de moment , 329.461’21 € contractant empreses externes quan l’Ajuntament d’Alzira compta amb professionals capacitats per a fer aquesta tasca.


 

.-000202

 

L’equip de Govern d’Elena Bastidas en 2008 va adjudicar a el contracte per a l’assistència tècnica per a la revisió del PGOU d’Alzira. En ell es volia incloure el PAIS de la Garrofera, els de la Barraca com el de la finca de SOS i altres àrees noves de expansió. A més omitint que el sector Tulell està totalment per ocupar  tal i com ja denuncià Compromís davant l’equip redactor en el seu moment.

La despesa del contracte era de 887.404 €. En el ple ordinari del mes de desembre de 2012 es va donar compte de l’acord de Junta de Govern Local, de 21 de novembre de 2012, sobre la resolució d’aquest contracte per la liquidació per insolvència de l’empresa adjudicatària. El grau d’execució del contracte és del 35%, el que ha suposat una despesa a l’Ajuntament de 267.751’21 €.

La Junta de Govern celebrada el passat 6 març va adjudicar el contracte de serveis complementaris per a la revisió del PGOU per 21.780 €. Aquest contracte contempla la redacció de l’Estudi de Paisatge, Informe de Sostenibilitat Ambiental, modificacions de l’Estudi de Recursos hídrics i la redacció de l’Estudi Justificatiu de la Pèrdua de Valors del sòl requalificat.

Per últim, la Junta de Govern celebrada el passat 3 d’abril va adjudicar dos contractes per a la redacció de dos estudis que formaran part de la Versió Preliminar del PGOU. L’estudi d’inundabilitat per 26.620 € i l’estudi hidrogeològic per 13.310 €.

Per tant, han passat ja 5 anys des del inici de la redacció del nou PGOU i l’equip de govern d’Elena Bastidas porta gastats, de moment, la quantitat de 329.461’21 €.

Compromís per Alzira considera que la previsió del nou Pla General d’Alzira es inassumible i així la pròpia Consellera Bonig li ha dit a l’Alcaldessa que no va a poder aprovar-se.

Els PAIS s’aprovaren en el seu moment com a Plans Parcials de millora de forma provisional per part de l’Ajuntament. Segons Aranda “pensem que Bastidas ha de presentar-los com a tals davant la Conselleria de Territori per a que aquesta els puga valorar i desestimar com a instruments urbanístics inviables en l’actualitat”.

Es tracta de fer un document més realista, anul·lant el PAIS que no poden ser portats a terme en l’actualitat i per això els serveis tècnics tenen personal qualificat per portar-lo a terme.

No es pot permetre el luxe de perdre més temps i diners en la redacció d’un document tan important per a la nostra ciutat.

Per aixó, Compromís per Alzira planteja en una moció que es cree l’oficina redactora del Pla General d’Ordenació Urbana dotant-se dels treballadors i treballadores del Departament d’Urbanisme i de l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament d’Alzira que es consideren necessaris.

Si es fa d’aquesta manera, és possible acabar aquesta legislatura amb un nou Pla General que done, a més a més, una solució a l’actual qualificació del Hort de Redal.

Carles Aranda

Responsable Política Municipal

Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.



                            
                      .-000180                                                                                                         .-000012
                            
  .-000021                                                . -000181

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

TRIPARTITO RUINA - 14/06/2013
Con el desaguisado que tienen en el Bloque-Compromiso, no me extraña que tenga salir Carlos Aranda metido a bombero para apagar fuegos, Diego Gómez el desaparecido, Adelaida Pau en la picota y Francisco Gimeno haciendo el botarate. Y cuando decís que queréis gobernar?
aljarefe. - 14/06/2013
Es normal que se ajusten a presupuestos que se puedan asumir sin malgastar el dinero del contribuyente y a la pregunta de TRIPARTITO yo le contesto que van a gobernar dentro de poco menos de 2 años y eso lo digo porque si tu no sospecharas lo mismo no te habrías molestado en escribir tu comentario.
español - 14/06/2013
donde esta la camiseta?... donde esta la camiseta?.....como siempre " compromiso ", ninguno...ganas de dar la nota, si
Jaume - 14/06/2013
Pues sí el trabajo que pueden hacer los funcionarios cuando se da a empresas externas es porque se saca algún beneficio y SI visto el nerviosismo pepero creo que queda menos para que se agote este gobierno local despilfarrador, incapaz y moribundo, creo que diez y van doce años son demasiados para vivir única y exclusivamente de la política, de hecho la alcaldesa a parte de ser alcaldesa ¿Ha trabajado en algo más?
Pollo Morgan - 14/06/2013
a Jaume:
No si no me han informado mal, ha sido Pepera de toda la vida, es decir de la formación JUVENTUDES del PP. como muchos de los grandes con raza. Pero ni tripartitos ni cuatripartitos no hay nada que valga, mientras tengan la mayoría absoluta, serán siempre que quieran los votantes, los dueños del corral.
coet - 15/06/2013
amb un treball de base, amb un treball de proximitat als ciutadans, amb un treball amb trellat els tres regidors de Compromís van llaurant el camp per a aconseguir una bona collita, mentre en el PP va fent rogatives demanant una pedrega o un any de sequera. Res tenen que fer ja que els Santets de la Pedra velen pels seus.
Vicente Martínez - 15/06/2013
Totalmente de acuerdo con el señor Aranda.
La situación socioeconómica que tenemos ahora nos exige mirar más el euro y gobernar con criterios de mayor responsabilidad. Los tiempos de los despropósitos ya han pasado y el rastro que nos han dejado es bastante lamentable.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal