Martes, 21 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.255 Año: 18 Noticias: 46.080 Fotografías: 109.084 Comentarios de usuarios: 125.664
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira proposa caminar cap a una fiscalitat verda

“Demanem, com diu la Llei d’Hisendes Locals, que es bonifique un 50% de l’IBI a aquelles persones que hagen instal•lat plaques solars i instal•lacions d’aïllament tèrmic i estalvi energètic”


 
.-000170

EUPV-Alzira ha presentat diverses reclamacions a les ordenances fiscals, que regulen els impostos i tributs municipals, per a què siguen tractades i votades en el ple municipal. Entre elles, ha presentat iniciatives per a caminar cap a una fiscalitat verda, ja que no s’havien contemplat en el passat mes de setembre.

Des d’EU-Alzira demanem, com diu la Llei d’Hisendes Locals, que es bonifique un 50% de l’IBI a aquelles persones que hagen instal·lat plaques solars i instal·lacions d’aïllament tèrmic i estalvi energètic. En el cas de l’Ajuntament d’Alzira, fins ara no s’havia tingut en compte això.

D’igual manera, la legislació contempla que per raons “d’especial interés” econòmic es poden aplicar bonificacions. Des d’EUPV-Alzira demanem que en altres casos d’instal·lacions d’energies netes o d’estalvi energètic s’apliquen beneficis fiscals.

Per a Ivan Martínez, regidor d'EUPV en l'Ajuntament d'Alzira: “cal donar impuls a aquells ciutadans i xicotetes empreses que han apostat per un model energètic més eficient i ecològic. Per això, instem a l’equip de govern a defensar allò que han aprovat els consells de participació ciutadana d'Alzira i l'Agenda 21 Local. I és l'impuls a l'energia verda per a lluitar contra el canvi climàtic, però també incentivar un sector que crea molts llocs de treball i un model econòmic més sostenible”.

Per un altre costat, des d’EU lamentem que el PP votara en contra en el passat mes de setembre a la nostra iniciativa de rebutjar les mesures que està aplicant el govern central, que està penalitzant i posant enormes traves al desenvolupament d’un model econòmic amb energies netes i fora del control de les grans companyies energètiques.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

              

.-000144                                                                    .-000131



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal