Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de noviembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira demanarà a Bastidas que estudie i pose en marxa un Pla d’Ocupació com el de Sagunt, que destinarà 6 milions d’euros

“S’ha passat de tres milions d’euros a menys d’ 1, i la Generalitat Valenciana deu quasi 900.000 euros per partides de treball”



Esquerra Unida d’Alzira instarà la Sra. Alcaldessa en el pròxim ple que s’estudie i es tracte de posar en marxa un pla d’ocupació com el que va a portar a terme Sagunt, on l’Ajuntament destinarà 6 milions d’euros, i que s’incloga en els pressupostos municipals.

Des d’EU hem denunciat reiteradament que a Alzira s’ha retallat des de totes les administracions les subvencions i ajudes que es destinaven a ocupació des del 2009: s’ha passat de tres milions d’euros a menys d’ 1, i que la Generalitat Valenciana deu quasi 900.000 euros per partides de treball.

Si bé moltes altres ciutats estan en la mateixa situació que la nostra, com ara Sagunt, en aquell Ajuntament, amb 65.000 habitants i 7.300 aturats, s’ha posat en marxa un programa d’ocupació amb 6 milió d’euros. Allà, on governa en minoria el PP, s’han arribat a uns acords amb totes les forces polítiques en un programa que inclou: llocs directes de treball, beques, ajudes a la contractació, etc.

Segons Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “des d’EU instem la Sra. Alcaldessa que convoque un Consell Econòmic i Social i que s’estudie el cas de Sagunt i com es poden aplicar unes mesures semblants. Recordem que per part d’EU hem portat en diverses ocasions propostes locals per a la creació de treball, EU ha proposat a l’Ajuntament la creació d’un Pacte Local per l’ocupació, un Pla d’ocupació juvenil, la creació d'un viver de cooperatives i un Pacte d’Emergència social que trasllàdarem als pressupostos del 2013. Però el PP sempre ha votat en contra dels mateixos o, fins i tot, s’han negat a tractar-los en els plens. Els fets ara demostren, però, que si hi ha voluntat, es pot fer”.

Des d’EU ja hem proposat mesures de millor gestió dels recursos, com ara rescatant serveis privatitzats (el servei de fem i neteja) que en altres ciutats com Elda o Sueca suposen l’estalvi de 300.000 euros. I també caldria revisar altres programes, com el Pla de Modernització de l’Administració que estava pensat en vora 5 milions d’euros en total fins 2015.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


En El Seis Doble Temático…

Unas 10.000 personas claman contra los recortes en Valencia

Un total de 16.418 maltratadas viven en situación de riesgo, 118 son menores

 
 
 
 
 
 
 

 

                            
.-000115                                                                                      .-000182
                            
  .-000162                                                . -000181

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal